0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Opočnic s Běrunicemi branku nepřinesl


Branky


0

Ve čtvrtečním ExpertTipu jsme zpovídali ohledně odhadů na první kolo soutěže dlouholetého přiznivce Opočnic s funkcionářskými zkušenostmi, pana Dalibora Vaněčka. Ohledně střetnutí svého srdečního klubu s Běrunicemi se svěřil, že sice samozřejmě přeje domácím, přesto vidí výsledek spíše remízově. Mužstva se nakonec opravdu smírně rozešla, pan Vaněček tak potvrdil letitý přehled a znalost soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přetransformovali zadní řady

K nedělnímu utkání. které pro Opočnice a Běrunice odstartovalo sezónu 2017/18, dorazila i díky příjemnému počasí osmdesátka diváků. Především ti znalí domácího týmu a jeho soupisky se mohli těšit, jakou hru předvedou nové posily. Především Martin Šigut a jeho jmenovec Šrůt se tak ocitli pod všeobecným drobnohledem, který jim patrně dopomohl ke kvalitnímu výkonu, který předvedli. Po většinu první půle byli o něco více u míče hosté, kteří trpělivě kombinovali, ale přes stoperskou dvojici složenou netradičně z útočníků Deje a Mašindy (přes léto se rozpadl tradiční střed obrany ve složení M. Strejček a M. Svoboda), se nedostávali do dobrých střeleckých příležitostí. Naopak domácí těžili z minima překvapivě mnoho a ačkoli nebyli tolik na míči, jejich výlety směrem vpřed často vedli k velkému ohrožení branky Kamila Chrastného. První půle přesto skončila 0:0. 

Gól nepřinesla ani druhá půle

Oba trenéři chtěli pochopitelně strhnout cenné tři body z derby na svou stranu. Domácí kouč Jiří Petrášek za tímto účelem zkusil o poločasové přestávce hned dvakrát vystřídat, když ze hřiště stáhl Martina Šrůta a tradičního člena základní jedenáctky, Jiřího Jambora. Ty nahradil Vojtěchem Strýčkem a Pavlem Rychlíkem. Později vystřídali i hosté a ačkoli čerství hráči zápas zrychlili a oživili, oba brankáři udrželi i přes poměrně velké množství střel čistá konta.
Nejevětší šanci celého utkání měl na kopačce domácí kanonýr Jan Rychlík, který v plném běhu ukázkově trefil centr z levé strany. Razantní střelu dokázal brankář Chrastný jen vyrazit zpět k Rychlíkovi, jehož neumístěné zakončení placírkou letělo nad břevno. Právě ofenzivně laděný Jan Rychlík se dal považovat za nejlepšího hráče utkání, zdatně mu sekundoval mimo jiné Jakub Potůček. 



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: S remízou s derby můžeme být spokojeni a soupeř také, výsledek zcela odpovídal obrazu hry. Hosté byli lepší v poli, my zase nebezpečnější. Nové posily se prezentovaly dobře, stejně tak příjemně překvapila nově složená stoperská dvojice. Věřím, že s dalšími zápasy se Opočnice sehrají ještě lépe.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Rychlík [-] , J. Jambor [-] (46. P. Rychlík [-] ) , M. Šrůt [-] (46. V. Strejček [-] ) , J. Potůček [-] (66. F. Bradna [-] ) , J. Potůček [-] , M. Rychlík [-] , M. Šigut [-] , A. Pivný [-] , J. Mašinda [-] , D. Dej [-]

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , M. Černý [-] , M. Chrastný [-] (66. P. Pilař [-] ) , P. Náhlík [-] , R. Černý [-] , L. Hála [-] , P. Štěpán [-] (70. D. Mašinda [-] ) , M. Čížek [-] , P. Hála [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 45. M. Rychlík - 8. M. Poláček .
Hráči zápasu: J. Potůček , J. Rychlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Karel - KOHOUTEK Ladislav (N), JANOUCH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.