2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zmeškal odšpuntoval euforii Rudné - rozhodl v 88. minutě


Branky


0

Utkání nám ze svého pohledu podrobně přiblížil trenér Rudné Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desátém kole soutěže nás doma čekalo sice mimookresní, ale klasické derby! Jako soupeř k nám zavítal AFK Loděnice, který měl na kontě o čtyři body více než naše mužstvo a držel průběžné šesté místo. S tímto rivalem jsme se dlouho v žádné soutěži nepotkali, ale přes zeměpisnou polohu a vzpomínky na dřívější zápasy, se dala očekávat slušná návštěva a bojovné utkání. Ochozy byly zaplněny opravdu letos asi nejvíce a větší fanouškovskou základnu mají patrně hosté! 

 

K utkání jsme se sešli ve skvělém počtu, ale přesto mě výpadky některých hráčů hodně mrzely. Kvůli světovému poháru v sálové kopané chyběli Bialek s Rottem, a také neúčast hráčů Hartiga, Zachaře nebo minule skvěle hrajícího Čiháka, byla během zápasu znát.


Úvod zápasu jsme nedobrovolně přenechali hostům. Trvalo nám nějakých deset minut než si, někteří hráči zvykli na nové role a našeho soupeře. Optickou převahu hostí jsme přečkali, když jsme je do vážnější šance nepustili. Po této kratičké fázi zápasu jsme se začali tlačit konečně dopředu a hostující obrana začala být přetěžována rychlými výpady po obou krajích. Na Romanu Wrobelovi bylo sice patrné, že hraje s velkým omezením, ale i tak dokázal pěkně větrat obránce Loděnice. Z aktivity obou křídel jsme vytěžili náznaky šancí a také celkem velké množství rohových kopů. Snad každý z nich znamenal velké nebezpečí pro hostujícího brankáře. V 19. minutě jsme se z této standardky konečně prosadili gólově. Wrobel poslal míč do vápna, kde si ho hlavou našel Martin Samko a zavěsil, 1:0! Tento gól hosty ještě více zpražil a jejich kombinace vázla. Působili na mě dost podrážděným dojmem jako by podobný vývoj vůbec neočekávali. Je fakt, že naši hráči překvapivě přitvrdili hru uprostřed pole (což není naše obvyklá prezentace), a některé naše zákroky byly na můj vkus více než tvrdé! Do 35. minuty jsme měli dost prostoru na to přidat druhou branku, ale naše útoky jsme nedotáhli, protože finální přihrávky nám nevyšly nebo jsme nedokázali trefit branku. Největší šanci zavěsit, měl asi dorážející Stökl, ale bohužel přestřelil. Hosté mohli odpovědět také po standardkách, ale žádný z rohů, ani jeden velice nebezpečný PVK k vyrovnání nevedly. To jsme Loděnici darovali až ve 39. minutě sami. Tísněný Milan Kotouč nahrál míč směrem k naší bráně na Patrika Zmeškala, který ho však vůbec nezasáhl a ten doputoval k zapomenutému Tomáši Herejtovi, který se pomalu vracel z ofsajdového postavení. Tento hráč svůj nájezd bezpečně proměnil a srovnal na 1:1! Poslední pětiminutovka první půle byla po tomto šokujícím vyrovnání, téměř hororová. Hosté nás lehce zatlačili a hluboce jsme si museli oddychnout v poslední minutě prvního poločasu. Honza Soukup neudržel míč po jedné polostřele a ten spadl k noze hostujícího útočníka. Naštěstí se tento hráč nedokázal rychleji zorientovat a z úhlu trefil pouze boční síť. 

 

Do druhé půle jsme nastupovali s vědomím, že si šance vytváříme, a když budeme trpěliví, tak další ještě přijdou. Hostující tým neměl co ztratit a jak první poločas skončil, tak zahájil i ten druhý. Do 55. minuty nás přehrával, my nebyli schopni se z tlaku vymanit a jednalo se asi o naši nejhorší část zápasu. Opět jsme naší lehkovážností nabídli hostujícímu týmu velice nebezpečný PVK, ale hostující hráč z něj trefil jen dobře postavenou zeď. Obrana jinak pracovala celkem spolehlivě a všechny centrované míče jsme s přehledem odvraceli. Hosté se tímto náporem možná vyšťavili, protože po této desetiminutovce jsme si vzali otěže zápasu zpět. Bohužel jsem musel střídat zraněného Wrobela, kterého nahradil Petr Bahenský. Ale i tak jsme se začali opět dostávat za hostující obránce, kteří nevěděli kam dříve skočit. Blízko brance byl dvakrát Robert Stökl, ale pálil jen slabě a do rukou brankáře. Do typického nájezdu se dral Marek Kaucký, který dostal nádherný balón od Martina Samka. Bohužel si ho hlavou přistrčil, v plné rychlosti moc, a pak už jen nedovoleně atakoval hostujícího brankáře. Při další podobné akci musel hostující brankář vyběhnout až ze svého vápna, aby uhasil šanci už v zárodku. Při tomto výběhu zahrál možná rukou (i když mě se to nezdálo) a rozhodčí hru přerušil. Zajímavou standardku jsme sice zahrávali, ale hostující brankář se směl do branky bohužel vrátit a lapit tak do svých rukavic střelu, kterou na něj vyslal Samko.

 

Hřiště musel v 70. minutě opustit pro obnovené svalové zranění Sláva Jellúš, kterého nahradil Honza Sloup. Čas utíkal neúprosně. Na hráčích bylo vidět, jak moc nechtějí o body přijít a po zkušenostech s penaltami, rozhodnout utkání v normální hrací době. Posledních deset minut jsme zahrávali několik rohových kopů, ale míč jsme do branky dotlačit nedokázali. To se nám povedlo až tři minuty před koncem. Na delší aut si naběhl Stökl, prodloužil míč a náš kapitán Zmeškal ho dorval do branky, 2:1!!! V hráčích vybuchla obrovská euforie. Přes sérii taktických faulů a dvojité taktické střídání jsme přežili i dvě minuty nastavení a mohli se radovat ze šťastného, ale zaslouženého vítězství! Pro nás nesmírně důležité tři body a samozřejmě rozhodnout derby takhle v závěru, se nepovede každý den. Všem hráčům děkuji za přístup k utkání.

 

Sestava: Soukup, Krejčí, Zmeškal (K), Samko, Jellúš (70. Sloup), Kaucký, Kotouč D., Kotouč M., Wrobel (60. Bahenský (90. Havel)), Stökl, Miller (90+2. Eminger)

 

Nejlepší hráči z mého pohledu: Samko, Miller, Stökl - Prokop, Herejt, Kovač

 

Napsal, Petr Vraštil



Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - M. Miller [-] (92. J. Eminger [-] ) , R. Stőkl [-] , R. Wrobel [-] (60. P. Bahenský [-] ) , M. Kotouč [-] , D. Kotouč [-] , M. Kaucký [-] , S. Jellúš [-] (70. J. Sloup [-] ) , P. Zmeškal [-] , M. Samko [-] , J. Krejčí [-]

AFK Loděnice
M. Kouba [-] - T. Dreksler [-] , R. Kovač [-] , V. Petráček [-] , L. Paleček [-] (39. J. Majer [-] ) - O. Mráz [-] , R. Žižka [-] (68. M. Suchý [-] ) , J. Prokop [-] , P. Šolc [-] - T. Herejt [-] , A. Novák [-] (74. R. Kováč [-] ) -

ŽK: 36. M. Samko , 50. J. Krejčí , 91. M. Miller - 92. V. Petráček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.