4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kapitán Davídek hattrickem oddělal Rudnou


Branky


32. M. Davídek (p.) , 43. M. Prchlík , 53. M. Davídek , 78. M. Davídek
0

Problémy se sestavou, dlouhé cestování a jasná prohra. Jak utkání viděl trenér Rudné Petr Vraštil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první výhře z Králova Dvora jsme jeli podruhé ven. Tentokrát nás 1.10.2017 nedělní výlet do Sedlece - Prčice (slušná projížďka pro řidiče). Soupeř měl stejně jako my 4 body, ale jeho výsledky se zdály i tak, trochu lepší než ty naše. Domácí mají ve svých řadách kanonýra k pohledání, kterým je Michal Davídek, zastávající i funkci kapitána. Na tohoto hráče jsme si chtěli dávat obzvlášť pozor. Bohužel jsme k zápasu vyrazili jen ve 12 hráčích a sestava byla flastrována hráči, kteří toho za poslední půlrok moc neodehráli. Vypisovat hráče, kteří chyběli, by bylo na hodně dlouho, ale proti minulému kolu byla citelná ztráta uprostřed hřiště, kde chyběli oba futsalisté (Rott, Bialek)!

 

Nezbývalo nám než hrát více nakopávanou a spoléhat na naše křídla. V úvodu zápasu vše docela i fungovalo. Marek Kaucký i Roman Wrobel větrali obranu domácích, co to šlo. Po jednom průniku Kauckého jsme mohli jít i do vedení, když centrovaný míč nedokázal usměrnit Milan Berecz do poloodkryté branky! Domácí tým se prezentoval hlavně bojovností. Naši obránci si domácího kanonýra dobře střežili, ale několik náznaků šancí jsme domácím stejně dovolili. Většinou šlo o naše hrubky, když jsme nedokázali odehrát míč v klidu a trefovali jsme dobře postavené protihráče.

 

Vlastně nejen protihráče, protože největší šance domácích přišla po chybné rozehrávce našeho brankáře, když svým výkopem doslova sestřelil Slávu Jellúše a místo nápravy, šel ještě u rohového praporku nesmyslně do kličky. Dotírající domácí hráč Honzu Soukupa o míč připravil, ale naštěstí nedokázal nahrát přesně před prázdnou branku. Ještě jednou jsme mohli jít do vedení my, to se odhodlal k nečekané střele z hranice 25 metrů navrátilec Lukáš Vlček, ale jeho pokus, který mířil pod břevno, dokázal domácí brankář vyškrábnout na roh. Po jednom rohu přišla další šance a byl to na zadní tyči opět Vlček, bohužel ani tentokrát nedokázal míč do branky propasírovat!

 

To běžela asi 30. minuta a tím pro nás zápas prakticky skončil!!! Ve 32. minutě jsme opět chybně rozehráli a zasáhli domácího záložníka, který postupoval k naší brance. Martin Samko i chybující Milan Berecz ho stíhali až do našeho vápna, ale zda došlo k zaseknutí míče do protipohybu a z mého pohledu ke kontaktu s naším obráncem. Ten sice tvrdil, že domácí hráč podklouzl, ale bylo to málo platné, penalta se pískala. Domácí kapitán poslal míč na druhou stranu, než šel náš brankář a bylo to 1:0! Pak se bojovalo uprostřed hřiště, ale souboje jsme většinou prohrávali a aktivita našich hráčů již byla menší než v úvodu.

 

Navíc si obnovil zranění stehenního svalu Sláva Jellúš a já musel poslat do hry jediného náhradníka Michala Martínka! Poločas se chýlil ke konci, ale domácí nám zasadili ještě jeden úder, aby se nám nešlo do šaten moc optimisticky. Ve 43. minutě jsme se bránili standardce z pravé strany. Domácí hráč poslal míč po zemi po našem velkém vápně, kde ho mohlo zasáhnout několik našich hráčů. Ale jak se spoléhali asi jeden na druhého, tak míč doputoval až k nabíhajícímu hráči domácích, Marianu Prchlíkovi a ten ho poslal přesně do naší branky, 2:0! 

 

Do druhé půle jsme šli se změnou v rozestavení a do zálohy se vysunul Martin Samko. Od tohoto kroku jsme si slibovali větší sílu na míči a větší nebezpečí pro soupeřovu obranu. Bohužel opak byl pravdou. Většině hráčů docházely logicky síly, Samko sám nic proti poctivě bránícímu týmu nezmohl, byl několikrát dost důrazně dohrán a po jednom zákroku na své koleno, už jen popajdával. Samozřejmě chyběl také vzadu. Ve druhé půli jsme dopředu už téměř nic neměli.

 

Jen jednu jedovatou střelu Wrobela, kterou brankář vyrazil a dva hrůzostrašně zahrané volné přímé kopy! Domácí ve druhé půli zcela dominovali a neúnavný Davídek nám zatápěl stále více. Za svůj pohyb a dravost byl odměněn nejprve v 53. minutě, kdy po nájezdu zvyšoval na 3:0! Tento gól už nás zlomil úplně. V 78. minutě navíc domácí kapitán završil hattrick, když prostřelil našeho brankáře, po dalším úniku na přední tyč, 4:0!

 

V 80. minutě došlo po druhé žluté kartě k vyloučení domácího hráče Martina Tvrdého, ale ani to nám k ničemu nepomohlo. Od ještě většího debaklu nás naopak uchránil bravurní zákrok našeho brankáře, který předvedl při jednom PVK (viz. foto) a také jeden skluz Martínka, který svoji chybu napravil a nedovolil vsítit Davídkovi další gól! Domácí už v závěru žádný gól nepřidali, a protože my jsme byli rádi, že vůbec ještě stojíme na nohou, tak nás závěrečný hvizd rozhodčího vysvobodil. 

 

Autor: Petr Vraštil



Ohlasy k zápasu



FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): "Musím poděkovat všem hráčům, kteří do dalekých Prčic vyrazili, ale bohužel se potvrdilo, že v podobné sestavě nemáme nárok na lepší výsledek. To mrzí dvojnásob, protože se hrálo o šest bodů a domácí tým mi přišel za normální konstelace více než hratelný. V tomto konkrétním zápase však zvítězili domácí naprosto zaslouženě! Nejlepší hráči z mého pohledu - Davídek, Prchlík, Müller."



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Dřevojan [-] - M. Raček [-] , J. Nemeth [-] , M. Tvrdý [-] , P. Kobliha [-] , M. Prchlík [-] , J. Trnobranský [-] (74. F. Müller [-] ) , P. Müller [-] , M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , M. Davídek [-] (86. J. Bouška [-] )

FK Rudná
J. Soukup [-] - L. Vlček [-] , R. Wrobel [-] , T. Bubeník [-] , J. Sloup [-] , M. Berecz [-] , M. Kaucký [-] , S. Jellúš [-] (40. M. Martínek [-] ) , P. Zmeškal [-] , M. Samko [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 65. M. Tvrdý , 78. M. Raček - 42. M. Martínek , 86. P. Zmeškal . ČK: 80. M. Tvrdý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jarolímek Roman - BURIAN Michal, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.