1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvě branky v rozmezí tří minut. A pak už čekání na penalty


Branky


0

Jako už tradičně přibližuje děj utkání Rudné s Petrovicemi trenér Rudné Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štemberk rychle srovnal

V sobotu 16. 9. 2017 jsme přivítali na svém hřišti SK Petrovice. Tento tým měl na svém kontě šest bodů, ale protože jsme se celkem sešli a hráli jsme doma, tak jsme si dělali zálusk na první naše body. Hosté navíc dorazili jen s 11 hráči. Již úvod zápasu však ukázal, jak tvrdý oříšek před námi stojí. Hostující tým nás zatlačil a kombinoval převážně na naší polovině.

 

My se zmohli jen k nakopávání míčů a byli tak pod tlakem. Převaha hostí vygradovala hned v šesté minutě, když si jejich hráč Petr Chlasták naběhl do našeho vápna a při pokusu o kličku byl faulován naším brankářem. K nařízené penaltě se postavil hostující kapitán Ondřej Štemberk, ale naštěstí svůj pokus nasměroval, zcela mimo branku! Tento moment nám pomohl a konečně jsme se trochu probudili. Dokázali jsme už podniknout několik výletů na druhou polovinu a také jsme zahrávali dost rohových kopů. V 15. minutě jsme se po jedné takové situaci dokonce ujali vedení. K odraženému míči se dostal Robert Stökl a s pomocí tyče rozvlnil síť, 1:0!

 

Bohužel jsme se z vedení neradovali dlouho. I hosté udeřili po rohovém kopu. Běžela 18. minuta, když si na hlavičku naskočil hostující kapitán a napravil tak své penaltové selhání, 1:1! Až do poločasu jsme byli horším týmem, ale bránili jsme se už celkem pozorně. Přes převahu hostí jsme však mohli jít znovu do vedení. Jak jinak než po rohovém kopu! Martin Samko se dostal krásně do náběhu, ale jeho razantní hlavička k naší smůle nemířila mezi tyče. To bylo asi jediné vážné ohrožení hostujícího brankáře. 

Petrovický tlak

Do druhé půle jsem zkusil oživit hru a využít Lukáše Jeníčka, který v útoku nahradil našeho střelce Stökla. Opět měli hosté více míč na svých kopačkách a problémy nám dělal pohyb obou útočníků a středních záložníků. Čím dál častěji byli tito hráči navíc podporování svými krajními obránci a zejména pravý bek Aleš Pelikán nás hodně zaměstnával.

 

Jednou už byl náš brankář Ondra Smutný překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Míra Miller a míč si dokonce pohodlně zpracoval. Podobná situace nastala i na druhé straně. Ke střele se dostal Lukáš Jeníček, ale jeho pokus, který mířil doprostřed branky, dokázal obránce na brankové čáře vyhlavičkovat a k dorážce už jsme se nedostali!

 

Posledních 15 minut nás hosté i přes další naše střídání, ždímali jak citrón! Vůbec nám nedovolovali přelézt polovinu hřiště. To se nám povedlo jen jednou, ale o to větší šance z toho byla. Roman Wrobel unikl po křídle, podařilo se mu překonat i posledního obránce, ale místo dalšího postupu na soupeřova brankáře, volil trochu nesmyslnou střelu z hranice vápna, která ke skórování nevedla. Obrovskému tlaku Petrovic jsme s vypětím všech sil odolali a poprvé tak přišli na řadu pokutové kopy, když zápas skončil 1:1!

Penalty pro hosty

S touto situací nemáme zatím žádné zkušenosti, ale věřili jsme, že při výběru správných hráčů, máme šanci na bonusový bod. Bohužel hned v první sérii selhal náš kapitán Patrik Zmeškal, který jinak patří k celkem spolehlivým exekutorům. Tento hráč nasměroval míč těsně nad břevno! Hosty poslal do vedení jejich kapitán a ukázal, že penalty přeci jen kopat umí. Za nás se trefili ve druhé a třetí sérii Samko a Miller.

 

Protože hosté nezaváhali ani jednou, vyšlo rozuzlení na Marka Kauckého. Ten se mýlil podobně jako Zmeškal a hosté se mohli radovat alespoň ze zisku dvou bodů! Získali jsme tak alespoň první bod a nutno podotknout, že asi proti nejlepšímu týmu, který proti nám zatím stál! Hráči Petrovic působili hodně fotbalovým dojmem a k utkání navíc přistupovali velmi korektně, za což chci hostům poděkovat.

 

Napsal: Petr Vraštil



Sestavy


FK Rudná
O. Smutný [-] - D. Kotouč [-] , M. Miller [-] , P. Zmeškal [-] , J. Krejčí [-] - R. Wrobel [-] , M. Samko [-] , M. Bialek [-] , M. Kaucký [-] - R. Stőkl [-] (46. L. Jeníček [-] ) , J. Hartig [-] (73. J. Havel [-] )

SK Petrovice u Sedlčan
J. Šafařík [-] - O. Štemberk [-] , V. Fořt [-] , T. Brosch [-] , J. Mandík [-] , J. Talaváňa [-] , Š. Štemberk [-] , A. Pelikán [-] , J. Kašpar [-] , P. Chlasták [-] , M. Chlasták [-]

ŽK: 6. O. Smutný , 89. J. Havel - 23. V. Fořt , 47. Š. Štemberk , 89. M. Chlasták .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - TICHÝ Lukáš, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.