Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Sedlčan ovládlo druhý poločas a obralo Rudnou


Branky


0

Jak zápas popsal trenér hostujícího celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. kole nás čekal „zájezd“ do Sedlčan, kde jsme se utkali v neděli 10. 9. 2017 s místním B-mužstvem. Tento tým v obou úvodních zápasech dokázal zvítězit, hraje tuto soutěž již třetí sezónu a tak nás nečekal lehký zápas. Ostatně podle dosavadního vývoje soutěže, nás ani žádný takový čekat nebude! Jedinou výhodou byl souběh zápasů domácích týmů, kdy jejich Ačko vyrazilo ve stejný čas ke svému diviznímu utkání. Naše sestava byla zřejmě kvalitnější než v domácím zápase proti Dobříši, ale zase bohužel méně početná. Na lavičce jen dva náhradníci a to ještě s určitým omezením.


Do zápasu jsme vstoupili dobře a od úvodu drželi míč na svých kopačkách. Hned v 6. minutě nám navíc vyšel rohový kop. Roman Wrobel našel na přední tyči Marka Kauckého, který propasíroval hlavou míč za brankovou čáru, 0:1! Naše převaha trvala zhruba deset minut. Pak domácí přitlačili a my začali odolávat jejich tlaku. Velké problémy jsme měli s oběma křídelními hráči a také s důrazem domácích. Do vážnější šance jsme však domácí, vyjma jedné situace, kdy proletěl míč ostře přes malé vápno, nepouštěli. Hrálo se nahoru-dolů s velkým množstvím osobních soubojů uprostřed hřiště. My jsme mohli naše vedení navýšit kolem 30. minuty.

 

Milan Bialek potáhl míč přes celé vápno a namazal ho, na nabíhajícího Martina Samka. Ten sice razantně branku trefil, ale domácí brankář předvedl famózní zákrok a jeho gólovou střelu vytěsnil nad břevno. Z následného rohového kopu byl zase blízko brance Míra Miller, který hlavičkoval přesně k tyči, ale i tentokrát domácí podržel jejich brankář!!! Otřepané nedáš-dostaneš, se zase jednou potvrdilo. Běžela 35. minuta, když domácí získali na naší polovině míč, pomocí krásné přihrávky a náběhu za zády Patrika Zmeškala se ocitl domácí útočník tváří v tvář Ondrovi Smutnému a kolem jeho stojné nohy srovnal na 1:1! Až do konce poločasu jsme se převážně bránili a žádnou šanci jsme si už nevypracovali. 

 

Do druhé půle jsme nastupovali s cílem, vydržet se silami co nejdéle, držet tento přijatelný výsledek a spoléhat se na nějaký brejk. Naše plány vzali za své hned ve 46. minutě. U našeho vápna se zmocnil míče domácí Petr Matoušek, obtočil se kolem našeho obránce a zamířil přesně ke vzdálenější tyči, 2:1! Prvních patnáct minut druhé půle bylo pro nás vůbec hodně těžkých. Domácí ožili, jejich výpady byly stále častější a hlavně ještě více přitvrdili hru, z čehož pramenily naše ztráty. Jeden z rozhodujících momentů přišel na konci této patnáctiminutovky.

 

Domácí tým zahrával rohový kop a gól, který jsme dostali, byl jak „přes kopírák“ s naším gólem. Náběh na přední tyč a vyhraná hlava od Adama Bartůška, 3:1! I když domácí tým prostřídal a nám síly ubývaly, tak jsme nesložili zbraně. Blízko gólu mohl být Rona Wrobel, ale bohužel si neuhlídal ofsajd. V 65. minutě zahrával Miller PVK z naší pravé strany a míč si našel ve vápně Samko. Bohužel jeho hlavička mířila pouze do břevna! Zdálo se, že pro tohoto hráče je branka zakletá.

 

Jenže v 68. minutě se po střele Wrobela dostal opět k míči, potáhl ho přes jednoho obránce a zamířil tentokrát už přesně k tyči, 3:2! Tento gól nás nabudil a najednou jsme to byli zase my, kdo měl mírnou převahu. Rozhodl jsem trochu zariskovat, stáhl ze hřiště Honzu Sloupa, na jeho místo do útoku postavil ne zcela uzdraveného Honzu Soukupa, protože jsem věřil v určitou dravost, která oba hráče rozlišuje. Bohužel se s naším hurá stylem začal otvírat prostor pro domácí rychlé protiútoky. Po jedné rychlé křídelní akci nám v 80. minutě domácí také zase odskočili, na rozdíl dvou branek. Gól na 4:2 dal v pádu zakončující David Otradovec!

 

Našemu trápení ještě však nebyl konec. V 83. minutě neudržel nervy na uzdě právě Soukup a po jednom dosti nevybíravém zákroku na svoji osobu, strčil rukama do faulujícího hráče, za což uviděl okamžitě červenou kartu. Domácí borec vyfasoval za svůj zákrok jen kartu žlutou. V deseti a narůstající únavou už jsme se na nějaký odpor nezmohli. Za zmínku už tak stojí jen ostrý souboj s poslední minuty, kdy nabíhající Samko vrazil ve vzduchu do domácího brankáře. Naštěstí se vše obešlo bez zranění. Prohráli jsme tak i své třetí soutěžní utkání, i když opět se vztyčenou hlavou (za to se však body neudělují). Musím konstatovat, že domácí byli celkově lepší, rychlejší, agresivnější, ale proměnit naše šance, tak to mohlo být třeba jiné. Černou kaňkou je vyloučení našeho hráče, se kterým jsem pomalu začínal zase počítat do základu.

 

Napsal: PETR VRAŠTIL



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany B
T. Glogar [-] - F. Šťovíček [-] , A. Bartůšek [-] (87. M. Novák [-] ) , P. Matoušek [-] (68. J. Čížek [-] ) , T. Nováček [-] (54. J. Špaček [-] ) , J. Dvořák [-] (86. P. Sirotek [-] ) , V. Podlipský [-] , F. Stibor [-] , V. Lípa [-] , D. Otradovec [-] , D. Pudil [-]

FK Rudná
O. Smutný [-] - J. Sloup [-] (69. J. Soukup [-] ) , M. Miller [-] , P. Zmeškal [-] , J. Krejčí [-] - M. Kaucký [-] , M. Bialek [-] , M. Samko [-] , R. Wrobel [-] - J. Hartig [-] - P. Zachař [-]

ŽK: 41. T. Nováček , 83. J. Čížek , 88. D. Otradovec - 39. M. Bialek . ČK: 83. J. Soukup .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.