Očekávaný souboj našel rozuzlení až v úplném závěru!


Branky


0

Očekávaný souboj 11. kola a možná celého podzimu v rámci I. B třídy skupiny C se odehrál v sobotu v Hlízově, kam přijela Čáslav B. Utkání plné osobních soubojů spělo za nerozhodného stavu do penaltového rozstřelu, který ale v 90. minutě odvrátil domácí Křelina, který v souboji prvního s druhým rozhodl o výhře Hlízova 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou šanci zápasu měl Hlízov. „Začali jsme dobře. Měli jsme v úvodu několik standardních situací a jeden  samostatný únik, kdy Maxa posunul míč Šmidrkalovi, kterého ale vychytal brankář Čáslavi," popsal šanci Hlízova trenér David Linhart. Utkání bylo poté zejména bojem ve středu hřiště. Hra byla plná osobních soubojů a na hřišti dominovaly obrany. 

 

Hlízov sice vstoupil do utkání lépe, ale výkon čáslavského B-týmu postupně nabíral na obrátkách. V závěru poločasu už to byli hosté, kdo měl míč více na svých kopačkách. Dokonce se jim podařilo jednou dostat míč do sítě, ale kvůli ofsajdu nebyl gól uznán. „Přežili jsme v úvodu velkou šanci soupeře. Postupem času jsme se dostali do hry a do konce poločasu jsme byli Hlízovu už vyrovnaným soupeřem. Podařilo se nám dát i gól, který ale nebyl uznán. Povede se určitě polemika, zda se jednalo o ofsajd nebo ne, stejně tak jako u gólu, který jsme dostali na konci zápasu," uvedl trenér čáslavské rezervy Jiří Antoš. 

 

 

Jeho tým měl více ze hry i po přestávce, s čímž souhlasil i trenér Hlízova David Linhart: „Čáslav postupně převzala iniciativu. Má o generaci mladší mužstvo než my, přehrávala nás ve středu pole a chodila do otevřené obrany. Vyložené šance ale hosté neměli. Řekli jsme si, že počkáme a zkusíme udeřit ze standardní situace nebo brejku. To nám nakonec vyšlo, když se k nám v závěru naklonilo štěstí a v poslední minutě jsme vstřelili krásný gól. Celkově si ale myslím, že by si hosté bod za remízu zasloužili." 

Autorem jediného gólu zápasu byl Lukáš Křelina, který si zpracoval za hranicí velkého vápna přihrávku Linharta a dobře mířenou střelou překonal brankáře Kovaříka. Hostující lavička se sice dožadovala odpískání ofsajdu, ale na radosti domácích z vítězného gólu to nic nezměnilo. „Ve druhé půli jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme si nedokázali vytvořit žádnou větší šanci. V závěru přišla těžko hodnotitelná situace, zda se jednalo o ofsajd nebo ne, nicméně domácí Křelina se krásně trefil a Hlízov díky této trefě zvítězil," konstatoval Jiří Antoš a dodal: „Zápas se podle mě lámal kolem sedmdesáté minuty, kdy jsme měli tři rychlé brejky, ale nedotáhli jsme je. Nicméně remíza by byla asi spravedlivější." 

 

 

Zdroj: http://www.fotbalhlizov.cz

 



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Holík [-] , J. Navrátil [-] , D. Linhart [-] - M. Výborný [-] , T. Šváb [-] (64. O. Tomíšek [-] ) , F. Kvíčala [-] (86. J. Oliva [-] ) , J. Židík [-] , P. Růžička [-] - J. Šmidrkal [-] (60. L. Křelina [-] ) , V. Maxa [-]

FK Čáslav B
S. Kovařík [-] - M. Hurda [-] , J. Stránský [-] (66. E. Koubský [-] ) , L. Jirků [-] , R. Richard [-] , M. Lebduška [-] (90. V. Pavlík [-] ) , P. Váňa [-] , R. Zoufalý [-] (74. R. Plíhal [-] ) , O. Trekoval [-] , M. Vrána [-] , J. Strnad [-] (66. A. Ronovský [-] )

Počet diváků: 240. Rozhodčí: Suchý Aleš - NEPOVÍM František, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.