Hlízov se po inkasovaném gólu z úvodu oklepal a Sadskou přesvědčivě porazil


Branky


0

Jak se utkání odehrávalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Sadské začal Hlízov jako již tradičně tím, že dostal první gól, tentokrát už ve třetí minutě. Nicméně poté bleskově skóre třemi góly otočil. Nejprve se po rohovém kopu trefil hlavou Růžička a vyrovnal. Na 2:1 otočil výsledek Šmidrkal, který přesprintoval obránce a následně obhodil brankáře. Třetí hlízovskou trefu přidal Kvíčala, ke kterému brankář domácích srazil střílený centr ze strany a Kvíčala mu míč vrátil do sítě. Na začátku druhého poločasu utekl po straně Výborný a střelou podél brankáře na bližší tyč přidal čtvrtý gól. Podobně se poté trefil Maxa, který ale zvolil obstřel na zadní tyč. Domácí stihli následně už jen korigovat na konečných 2:5. 

 

zdroj: www.fotbalhlizov.cz



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): Hrálo se na těžkém terénu a za silného větru. Jako již tradičně jsme dostali hned na začátku zápasu po několika nedorozuměních první gól. Poté jsme ale hráli velmi dobře směrem dopředu a po hezkých akcích jsme výsledek otočili na tři-jedna. Naši hru máme postavenou na kvalitní obraně, ale tentokrát se nám směrem dozadu moc nedařilo a pustili jsme domácí do čtyřech, pěti šancí, což se nám moc nestává. Na druhou stranu nám zahrála výborně záloha s útokem a v zápase jsme byli jednoznačně lepší. Jmenovitě bych chtěl pochválit Vláďu Maxu, který hraje dobře každý zápas, ale tentokrát byl jeho výkon ještě lepší. Podílel se na všech našich gólových akcích. Celkově jsem se hrou dopředu velmi spokojený. Dozadu tam byla nějaká okénka, ale vyhráli jsme jednoznačně.



Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KOSINA Ladislav, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.