0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov z Loučně přivezl tři body


Branky


0

Fotbalisté Hlízova zavítali v rámci 8. kola PRODIET I. B třídy do Loučeně. Oba góly si rozdělili do obou poločasů a díky třem bodům si udrželi první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlízov mohl poslat do vedení z pokutového kopu Linhart, ale penaltu neproměnil a dorážku poslal vysoko nad. Z gólu se tak Hlízovští radovali až v závěru poločasu, konkrétně ve 40. minutě, kdy byl faulován na polovině hřiště Maxa, který na nic nečekal a bleskově rozehrál míč na Šmidrkala, jenž svůj únik proměnil. 

 

Ve druhém poločase zvýšil vedení Hlízova Růžička, který se trefil po rohovém kopu Kvíčaly. 

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL Hlízov



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): "Oproti minulému zápasu jsme chtěli začít dobře, což se nám moc nepovedlo, protože domácí měli hned ve druhé minutě velkou šanci, ale podržel nás brankář Míšek. Pak jsme otěže zápasu přebrali my a byli jsme lepší. Domácí už do konce zápasu žádnou šanci neměli. Naopak my jsme neproměnili v prvním poločase penaltu. Lehké utkání to ale nebylo. Domácí hráli hodně tvrdě, takže máme několik hráčů nakopnutých. Ve druhém poločase postavili domácí čtyři hráče dopředu a posílali na ně dlouhé nákopy. Taková hra nám ale vyhovuje. Měli jsme nějaké brejky a podařilo se nám dát gól na dva-nula. Pak už to byla jednoznačná záležitost a my si výhru pohlídali."



Sestavy


FK Loučeň 1893
R. Polák [-] - M. Gregar [-] (73. F. Bašus [-] ) , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] (80. J. Šulc [-] ) , T. Vlasák [-] , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] (85. P. Nehyba [-] ) , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] (87. A. Bartoň [-] ) , J. Poulíček [-] , J. Bašus [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - D. Linhart [-] , P. Holík [-] , J. Navrátil [-] , J. Hanuš [-] (79. O. Tomíšek [-] ) - M. Výborný [-] , F. Kvíčala [-] (76. J. Oliva [-] ) , J. Židík [-] , P. Růžička [-] - V. Maxa [-] (90. Z. Čáp [-] ) , J. Šmidrkal [-] (57. L. Křelina [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Meščan Marek - SKŘIVÁNKOVÁ Klára, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.