Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý obrat Hlízova završil minutu před koncem Výborný


0

 V rámci 7. kola PRODIET I. B třídy přivítali fotbalisté Hlízova na svém hřišti mužstvo Pátku. Domácí ukázali sílu, když dokázali přetavit dvougólové manko ve své vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horší vstup do zápasu si snad ani domácí nemohli představit, jelikož hned v 5. minutě Zumr krásným obstřelem vymetl šibenici hlízovské branky. Navíc o tři minuty později přišel pas za obranu Hlízova a vyběhnuvší brankář Míšek nedokázal zkrotit míč v rukavicích a hostující Kollmann už měl následně snadnou úlohu - 0:2. 

 

Poté se Hlízovští probrali a ve zbytku poločasu to byli oni, kdo držel míč na svých kopačkách, ale šance nepřicházely. Gólu se Hlízov dočkal až v 54. minutě, kdy se odražený míč dostal na roh velkého vápna ke Kvíčalovi, který svou střelu chytře poslal po zemi k zadní tyči a snížil na 1:2.

 

Velkou šanci měl Hlízov po hodině hry, kdy po rohovém kopu Růžička nasměroval míč do tyče od níž se odrazil k nohám Maxy, ten však pumlíč za brankovou čáru nedostal. Vyrovnání se tak domácí dočkali až v 72. minutě, kdy se obstřelem na zadní tyč trefil zpoza vápna Růžička. Následovala další velká šance po rohovém kopu, kdy stál tentokrát na brankové čáře Křelina, ale ani on přes obránce míč do sítě nedostal.

 

Obrat završili Hlízovští v 89. minutě, kdy po faulu na polovině hřiště rozehrál Linhart standardní situaci dlouhým nákopem, kterým našel přesně hlavu nabíhajícího Výborného, který nekompromisně trknul míč do sítě a rozhodl o výhře Hlízova 3:2.

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL Hlízov



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): Nehráli jsme dobře, ale je to pro mě velmi důležité utkání, protože jsme ukázali silnou morálku a dokázali otočit zápas z nepříznivého výsledku nula-dva na tři-dva gólem v osmdesáté deváté minutě. Byl to nesmírně těžký zápas. Prohráli jsme na začátku zápasu los a hráli první poločas proti větru, což je v Hlízově velká nevýhoda. Po dvou dobrých zápasech jsme k utkání přistoupili jako mistři světa. Z první šance nás Pátek ještě nepotrestal, ale poté přišly další dvě šance a dva góly, přičemž druhý byl po naší individuální chybě. Do konce poločasu jsme byli jako opaření. Ve druhém poločase, ne že bychom hráli dobře, ale dokázali jsme svou bojovností a morálkou utkání otočit, čemuž pomohli i střídající hráči. Nakonec jsem spokojený, protože Pátek není snadný soupeř a potom, jaký mělo utkání průběh, jsou pro nás tři body zlaté.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - D. Linhart [-] , P. Holík [-] , J. Hanuš [-] (33. J. Navrátil [-] ) - M. Výborný [-] , T. Šváb [-] (46. L. Křelina [-] ) , F. Kvíčala [-] (83. J. Oliva [-] ) , J. Židík [-] , P. Růžička [-] - J. Šmidrkal [-] , V. Maxa [-] (90. O. Tomíšek [-] )

Pátek
L. Kmoch [-] - J. Kalina [-] , R. Novák [-] , M. Mjartan [-] , J. Kollmann [-] , T. Zumr [-] , M. Baran [-] (68. T. Fiedler [-] ) , M. Paclík [-] , J. Jirásek [-] (86. d. Giorgii [-] ) , J. Bulíř [-] , J. Kohoutek [-]

ŽK: 45. M. Výborný - d. Giorgii , 19. M. Mjartan , 41. T. Zumr , 62. M. Baran , 73. J. Kollmann .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sandev Viktor - PEJŠA Tomáš, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.