0:4
(0:1)
45. V. Maxa
50. D. Linhart
53. V. Maxa
64. J. Vojtěch (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízovští se po výhře nad Ostrou dostali na první místo


Branky


45. V. Maxa , 50. D. Linhart , 53. V. Maxa , 64. J. Vojtěch (vl.)
0

Fotbalisté Hlízova zavítali k dalšímu zápasu v rámci PRODIET I. B třídy do Ostré, kde se střetli s tamním béčkem. Po výhře 4:0 se Hlízovští dostali do čela soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku utkání zaznamenal ve 45. minutě střelou z hranice velkého vápna Maxa, který tak klasickým šatňákem poslal Hlízov do vedení. Krátce po přestávce se ujala střela Linharta z trestného kopu a v 53. minutě po rohovém kopu Švába zvyšoval Maxa již na 3:0. V 64. minutě si pak domácí Vojtěch dal vlastní gól a Hlízov se mohl radovat z výhry 4:0.

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL Hlízov



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): "Stejně jako před týdnem jsme hráli dobře. Celé zápas jsme měli hru pod kontrolou a to i přesto, že domácí byli posíleni některými hráči z A-týmu. De facto se ale Ostrá k ničemu nedostala. Nás poslal do vedení na konci poločasu Maxa. K tomu jsme měli ještě dvě nebo tři šance, které jsme neproměnili. Druhý poločas jsme měli pod kontrolou úplně. Hned v padesáté minutě jsme dali z trestného kopu druhý gól, kterým jsme zápas zlomili. Zahráli si všichni hráči z lavičky až na zraněného Křelinu. Myslím si, že jsme mohli vyhrát i větším rozdílem. I sami domácí uznali, že jsme je přehráli, jako tady zatím nikdo."



Sestavy


Ostrá B
P. Pokorný [-] - L. Vavřík [-] , L. Hampl [-] , T. Uher [-] , P. Málek [-] , L. Dejl [-] , J. Dozorec [-] , T. Birkuš [-] , J. Hořák [-] , J. Vojtěch [-] , M. Saňa [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Holík [-] , D. Linhart [-] , J. Hanuš [-] - M. Výborný [-] , J. Židík [-] , T. Šváb [-] , P. Růžička [-] (81. Z. Čáp [-] ) , F. Kvíčala [-] (70. J. Navrátil [-] ) - V. Maxa [-] , J. Šmidrkal [-] (82. J. Kašpar [-] ) -

ŽK: 30. J. Dozorec .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.