FOTO: Nováčkovský duel zvládl Hlízov


Branky


32. T. Šváb (p.) , 57. V. Maxa
0

Novou sezonu odstartovali v sobotu fotbalisté Hlízova. Ti v 1. kole PRODIET I.B třídy přivítali na svém hřišti Jestřabí Lhotu, která je stejně jako Hlízov nováčkem této soutěže. Na konci utkání to byli Hlízovští, kdo se radoval ze zisku tří bodů po výhře 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou střelách domácích ze střední vzdálenosti, které se ale mezi tyče nevešly, mohli udeřit hosté, když se po standardní situaci zjevil za hlízovskou obranou Martinek, ale z malého vápna mířil mimo. Po půlhodině hry pronikl do vápna Šmidrkal, byl podražen a nařízenou penaltu proměnil Šváb. Hlízov si v utkání vytvořil optickou převahu, ale Jestřabí Lhota ho do žádných šancí nepouštěla. 

 

Svůj náskok domácí navýšili v 57. minutě, kdy trestný kop Švába propadl až k brankáři hostí, který jej vyrazil pouze do Maxy, od kterého putoval míč za brankovou čáru. Výsledek 2:0 vydržel až do konce utkání a Hlízov tak získal první tři body v nové sezoně.

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL HLÍZOV



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): "Narazili jsme na soupeře, který bránil od půlky, s čímž jsme se moc zatím nepotkávali. Hosté rezignovali na útok, nakopávali míče a ze začátku jsme si s tím moc nedokázali poradit. Poté jsme se prosadili z penalty, kdy se do vápna dobře tlačil Šmidrkal a byl faulován. Měli jsme poté nějaké stadardní situace, ale na to, že jsme měli osmdesát procent držení míče, tak jsme si moc šancí nevytvořili. Bylo znát, že hosté prostřídali čtyři hráče, kdežto my měli připravené jen hráče dva. Navíc v týdnu někteří hráči netrénovali. Myslím si ale, že jsme zaslouženě zvítězili."




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - D. Linhart [-] , P. Holík [-] , J. Navrátil [-] , J. Hanuš [-] (63. L. Křelina [-] ) - P. Růžička [-] , T. Šváb [-] , F. Kvíčala [-] (90. Z. Čáp [-] ) , O. Tomíšek [-] - V. Maxa [-] , J. Šmidrkal [-] (68. J. Oliva [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - M. Dohanič [-] (63. F. Čáslavský [-] ) , O. Martínek [-] (77. V. Šindelář [-] ) , A. Krupka [-] (80. R. Dunka [-] ) , P. Kesner [-] , M. Mikeš [-] (82. L. Soukup [-] ) , S. Mojžíš [-] , T. Kubíček [-] , J. Hron [-] , M. Klička [-] , M. Skalický [-]

ŽK: 29. P. Holík , 75. T. Šváb - 23. J. Hron , 44. M. Dohanič , 77. T. Kubíček .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - GLOGAR Petr, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.