Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovnické béčko doma přestřílelo Klobuky


Branky


0

Rakovník - Na gólovou přestřelku z první půle navázali dalšími góly ve druhém dějství už jen domácí, konkrétně Krupička, který domácím dvěma přesnými zakončeními zajistil klidný konec zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídala šanci

Zápas nabídl rychlou úvodní branku. Odražený míč se ve vápně dostal k hrajícímu trenérovi rakovnické rezervy Kýzlovi a ten ho neomylně poslal do sítě - 1:0. Další šance a další gól domácích. Ve 13' dostal do tahu míč Krupička, postupoval ze strany směrem k brance a našel pod sebe nabíhajícího Červeného, který uklidil do prázdné branky - 2:0. Ideálně rozheraný zápas pro domácí, ale...

 

Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Své kvality opět ukázal kapitán Svoboda, který postupoval do vápna, kde svedl tvrdší souboj s Benešem, po kterém skončil na zemi. Rychle se ale zvedl a od lajny našel na penaltě osamoceného J. Vébra, který mířil přesně k tyči - 2:1. Běžela 21' a bylo vyrovnáno. Opět v hlavní roli Svoboda, který dostal míč za domácí obranu, ve sprinterském souboji s Benešem byl rychlejší a s přehledem zakončil na zadní tyč - 2:2.

 

Další šance byla v režii domácích fotbalistů. Červený vyslal na zadní tyč polostřelu, kterou chtěl ve skluzu tečovat Faigl, ale nedosáhl a míč skončil v zámezí. Ve 25' u míče opět hostující Svoboda, který postupoval podél brankové čáry na branku. Když už byl tváří v tvář Kabelemu, tak hledal lobem někoho ze svých spoluhráčů před brankou, nikoho ale nenašel. Krátce poté si i Kabele poprvé sáhl na balon, když vyrážel střelu Kubelky k tyči zpoza vápna. Následné útočné snažení ukončil Tvrz razantním odkopem na vedlejší tenisové kurty.

 

Ve 28' měly Klobuky k dispozici přímý kop kousek od lajny. Centr Vébra našel hlavu Čížka, jehož hlavičku na přední tyč Kabele vyrazil. Ve 35' se dostali domácí do vedení. Centr do malého vápna chtěl jeden z bránících hráčů odkopnout, ale spíše vystrašil svého brankáře. K míči se prodral Plaček a dotalčil ho za brankovou čáru. I když jeden z obránců míč z branky vykopával, bylo už pozdě - 3:2.

 

Krátce po vedoucí brance mohl Rakovník přidat další, ale výbornou nahrávku před branku od Tvrze nezužitkoval Faigl, když přestřelil odkrytou branku. Další šance také gólem neskončila. Kýzl vysunul dloubáčkem Nováčka a ten tváří v tvář Maura nepřekonal. Poslední obrovská šance opět na straně B-týmu SKR. Faigl napálil míč ze strany vápna do spojnice, ten se odrazil k Fojtíkovi, který mířil do tyče. Od té se odrazil míč přes celé vápno na druhou stranu k Tvrzovi, který mířil na odkrytou přední tyč, kam se ale Maur výborně stihl přemístit a míč na poslední chvíli vykopnout.

Rakovník dovedl zápas do vítězného konce

Klobuky chtěly ve druhé půli vyrovnat, domácí naopak odskočit. V 55' neuhlídala hostující defenziva Krupičku, který mířil přesně k tyči - 4:2. Kolotoč šancí pokračoval i ve druhé půli. Faigl našel na vápně Kýzla, jehož střelu k tyči vyrazil Maur. Na druhé straně se v dobré příležitosti ocitl Svoboda, ale jeho lob mířil jen do rukavic domácího brankáře. A hostující kapitán nevyužil ani další šanci, když si našel míč mezi Plačka a Kabeleho. Zakončení ze strany mířilo ale pouze do připraveného gólmana.

 

V další příležitosti na kontaktní gól se po rohovém kopu ocitl Čížek, ale hlavou mířil těsně nad. Kabele si připsal povedený zákrok i proti střele O. Vébra, kterou vytěsnil konečky prstů na roh. Pátou po sobě jdoucí šancí měl opět Svoboda, který postupoval sám na Kabeleho. Dostal se ale tak blízko, že mířil jen do nohou připraveného brankáře.

 

V 77' se dočkali příchozí diváci další branky. Krupička obdržel přesnou nahrávku za obranu od Kýzla a samostatný postup na Maura zkušeně zakončil - 5:2. V 81' postupoval na domácí bránu O. Vébr, ale v dobré příležitosti nemířil přesně. O tři minuty později se tentýž hráč dostal do zakončení, ale jeho střelu vytáhl Kabele nohou. Na druhé straně střídající Sklenka poslal do úniku Faigla, jeho tvrdou ranu ale Maur vyrazil na rohový kop.

 

Poslední šanci zápasu připravil pro svého hrajícího trenéra Faigl, ale tváří v tvář Maurovi nemířil Kýzl vůbec přesně. Spíše než branku ohrozila střela rohový praporek. V zápase bohatém na šance tak zvítězila rakovnická rezerva, která se vyhoupla do klidného středu tabulky.

 

Fotky od Davida Svobody v galerii.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl - hrající trenér: "Otevřený zápas bohatý na šance jsme zvládli. Soupeři jsme nabídli až moc šancí, ale naštěstí jsme v jejich proměňování byli efektivnější. Důležité 3 body."




Sestavy


SK Rakovník B
P. Kabele [-] - D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , M. Krupička [-] , J. Plaček [-] , M. Tvrz [-] , J. Červený [-] (46. J. Sklenka [-] ) , P. Nováček [-] , P. Faigl [-] , M. Beneš [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Dragoun [-] , T. Pinc [-] (59. V. Vaníček [-] ) , J. Kůrka [-] , M. Kalík [-] - O. Vébr [-] , L. Kubelka [-] , J. Čížek [-] , J. Vébr [-] - V. Hansl [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 43. P. Faigl - 27. J. Čížek .
Hráči zápasu: P. Kýzl - M. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, NIINIMÄKI Pietu Ola - Petteri.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.