Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný si proti B-týmu SKR zastřílelo, hattrickem se blýskl Kubík


Branky


0

Vraný - Ještě pár sezón zpátky soupeřilo Vraný proti A-týmu SK Rakovník, nyní přivítalo na svém hřišti jeho rezervu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro Vraný

První branka zápasu padla v 9' po individuální akci Kubíka, který překonal zkušeného Aksamita v brance hostí - 1:0. Rakovník ale krátce po čtvrt hodině hry vyrovnal. Mareš našel ze strany kolmicí Nováčka, který uklízel do prázdné branky - 1:1. O vyrovnání ale hostující rezerva SKR přišla, když se po dlouhém autovém vhazování prosadil opět Kubík - 2:1.

 

Ve 30' Fojtík ve snaze odkopnout míč trefil protihráče Soudka, od kterého se míč odrazil za bezmocného Aksamita - 3:1. Před odchodem do kabin inkasovali hosté počtvrté. Odražený míč ve vápně přistál na kopačce neobsazeného Paluby, který završil poločasový výsledek - 4:1.

 

Během prvního poločasu měli hosté šanci na další gól, ale Nováček šel dvakrát sám na Löwa, ale ani jednou šanci nevyužil.

Šance na snížení byly, ale hosté nemířili přesně

Pokud chtěli Rakovničtí rychle snížit a zkusit soupeře dotahovat, tak se jim to příliš nepovedlo, neboť hned ve 48' po kolmici mezi stopery završil svůj hattrick Kubík - 5:1. Poslední gólový záznam přišel v 78' po brejku, na jehož konci byl střídající Pustai - 6:1.

 

Rezervu SKR mohou mrzet neproměněné šance. Nováček opět v nájezdech na domácího brankáře neuspěl, k němu se přidal i Titlbach. A když ani hlavička Jelínka z 80' na malém vápně nenašla prostor zařízení, odjížděli hosté se šestigólovým přídělem.



Sestavy


TJ Sokol Vraný
T. Löwe [-] - R. Němec [-] (67. S. Pustai [-] ) , J. Paluba [-] , L. Urban [-] , T. Kubík [-] (76. M. Plašil [-] ) , F. Soudek [-] , T. Kostovčík [-] , J. Liška [-] , A. Fedrhanc [-] , M. Jaráb [-] , J. Jeřábek [-]

SK Rakovník B
P. Aksamit [-] - J. Šindler [-] (60. J. Jelínek [-] ) , F. Kalaš [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , P. Nováček [-] , T. Mates [-] , J. Mareš [-] , M. Tvrz [-] (70. D. Zilcher [-] ) , M. Beneš [-]

ŽK: 49. L. Urban - 36. T. Mates , 36. M. Fojtík , 38. M. Tvrz .
Hráči zápasu: T. Kubík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLAVNIČKA Lukáš - WALTER Roman, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.