2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Rezerva Tatranu Rakovník porazila Doksy


Branky


0

Rakovník - Za větrného sobotního odpoledne se odehrál na umělé trávě zápas rezervy Tatranu Rakovník s Doksy. Hosté mají v tabulce lepší postavení, ale na to se fotbal nehraje. Tatran získal velmi cenný skalp soupeře a připsal si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kieryk držel Doksy nad vodou

Od prvních minut byli domácí na své umělé trávě fotbalovějším týmem. Do první šance se dostal po centru Borsuce nabíhající Vrána, ale ve skluzu nastřelil brankáře Kieryka. V 10' už se domácí šutér prosadil, když se za vápnem opřel do míče, který po jeho bombě skončil v levém dolním rohu branky – 1:0. V dalším průběhu měli domácí více ze hry. Přicházely i šance, ale koncovka byla nepřesná. Na Kierykovi si vylámali zuby Kingsley Omovie, Rothe nebo Vrána.

Uklidňující gól až v závěru

Do druhého poločasu vstoupili hráči domácí rezervy také aktivněji. Po dvou minutách vyvezl míč Vrána. Narazil si s F. Skoupým, ale z hranice vápna těsně přestřelil. Chvilku na to se uvolnil opět Vrána, ale těsně minul. Gólem neskončily ani šance Sajnera či Kingsley Omovieho.

 

Zhruba od 70' začali domácím docházet síly, což přineslo mírnou převahu hostujícího mužstva. Klíčový okamžik přišel v 81', kdy šel Stuchlý sám na Tůmu, který robinsonádou vyškrábl ránu od tyče na roh. V poslední minutě se domácím povedl rychlý brejk. Jiřík na půlce vrátil z první míč před vápno, kde jej šikovně z první sklepl L. Skoupý do běhu Kingsley Omoviemu, který vnikl do vápna a prostřelil Kieryka – 2:0.

 

 

Na zápase fotil David Svoboda, kterému děkujeme za fotky.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis - trenér: "Do 65. minuty jsme několikrát mohli naše jednobrankové vedení navýšit, ale nakonec byl klíčový zákrok Kuby Tůmy, který chytil tutový gól a zabránil soupeři srovnat. Těší mě čisté konto. Naše vítězství bylo ubojované, ale zasloužené. Kluci zaslouží pochvalu."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - D. Dolák [-] (46. F. Skoupý [-] ) , T. Rothe [-] , K. Omovie [-] , A. Vrána [-] (75. L. Skoupý [-] ) , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , J. Červenka [-] (53. M. Špidra [-] ) , M. Kučera [-] , D. Borsuc [-] (42. P. Sajner [-] ) , J. Jiřík [-]

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - T. Vincenc [-] , M. Větrovec [-] , R. Steckovič [-] , M. Samek [-] , O. Putík [-] (53. K. Fišer [-] ) , J. Kostka [-] , P. Junek [-] , D. Hlava [-] , P. Herberstein [-] (46. M. Kubín [-] ) , O. Havelka [-] (46. M. Stuchlý [-] )

ŽK: 75. M. Čermák , 75. Z. Weis .
Hráči zápasu: Z. Kieryk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Drábek Tomáš - BUDAŘ Petr, WALTER Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.