4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svoboda hattrickem sestřelil Lužnou


Branky


2. M. Svoboda , 10. M. Svoboda , 29. V. Hansl , 61. M. Svoboda (p.) - 53. P. Drenko
0

Klobuky - Do Klobuk zajížděla Lužná, která čeká stále na premiérové body. Vstup do zápasu se jí ale vůbec nepovedl, a tak musí po předposledním podzimním kole čekat dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Klobuky na Lužnou vlítly hned po chvilce se radovaly z úvodní branky. Ve 2' našel centr z levé strany na zadní tyči nepokrytého Svobodu, kterému nedělalo problém uklidit míč do sítě - 1:0. V 10' bylo pro Klobuky ještě veseleji. Nepřesnost v luženské rozehrávce a dlouhý míč na hranici šestnáctky, kde byl Svoboda o chvíli dřív než Duda a hostujícího brankáře přehodil - 2:0.

 

Krátce před půl hodinou hry přidaly Klobuky další gól. Útočná snaha Luženských ztroskotala na nepřesné přihrávce, čehož využil soupeř po kolmici do otevřené obrany dostal míč Hansl, který překonal Dudu střelou na bližší tyč - 3:0. V závěru půle měl dobrou příležitost Drenko, ale snížit se mu nepodařilo. Jelikož další branka už nepadla, a tak se šlo do kabin za třígólového vedení domácího mužstva.

Lužná jen snížila

Pokud chtěla Lužná pomýšlet na body, musela by co nejrychleji snížit a poté se pokusit o kontaktní gól. To první se jí povedlo. V 53' obdržel Drenko dlouhý pas, postupoval do pokutového území, kde si zasekl míč na levou nohu a následnou střelou trefil vzdálenější horní roh - 3:1.

 

Kontaktní gól byl blízko, ale dalším kdo skóroval byli opět domácí. Krátce po hodině hry zužitkoval výhodu pokutového kopu Svoboda, který završil svůj hattrick - 4:1. Další gól už nepadl, a tak si Klobuky připsaly klidné vítězství. Lužná naopak nadále čeká na premiérové body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: "Katastrofální začátek, kterým jsme domácí uklidnili. I když jsme hrozili jen z brejků, šancí Drenka na konci první půle a za stavu 1:3 jsme se mohli dostat zpět do hry. Bojujeme sice až do konce, ale to je pořád málo."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Dragoun [-] , J. Říčka [-] , M. Kalík [-] , J. Kůrka [-] - L. Kubelka [-] (46. J. Vébr [-] ) , J. Čížek [-] , T. Pinc [-] (46. D. Hřib [-] ) , O. Vébr [-] (46. M. Douša [-] ) - V. Hansl [-] (77. J. Macák [-] ) , M. Svoboda [-] -

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Špička [-] (63. P. Staněk [-] ) , J. Staněk [-] , J. Kolínský [-] , D. Kopernický [-] - A. Špička [-] , P. Ambrůžek [-] , S. Fronk [-] , A. Mašek [-] , R. Grill [-] - P. Drenko [-] (66. P. Bičík [-] )

ŽK: 15. P. Drenko .
Hráči zápasu: M. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hurych Lubomír - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.