2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2017 19:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva rakovnického SK zvítězila v dohrávce nad Braškovem


Branky


0

Rakovník - Dohrávka desátého kola byla na programu druhý listopadový čtvrtek. Týmy si prohodily pořadatelství, a tak se hrálo v areálu Tatranu Rakovník na kvalitní umělé trávě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřel hrající brankář Kabele

Ze začátku zápasu byl Braškov více na míči, ale domácí odolávali. V první velké šanci se zjevil Žalud, který měl před sebou odkrytou branku, ale na centr ze strany ideálně nedosáhl. Ve 13' se dostali Rakovničtí do vedení. K přímému kopu z levé strany za vápnem se postavilo duo Kýzl a Kabele. Prvně jmenovaný přeběhl míč a Kabele střelou na stranu brankáře, kterému stínil ve výhledu Nováček, otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Po obdržené brance se dostali znovu do šance hosté. Propadlý míč za obranu našel Žalud, který ve skluzu zakončoval, ale Pešek dobře zmenšil střelecký úhel a zasáhl. Se zbylými útočnými akcemi si domácí defenziva poradila. I Rakovník se dostal do šancí. Čech z pravé strany mířil nad branku, dále nedorozumění mezi obranou a brankářem nevyužil Krupička, který zakončoval vedle branky a tentýž hráč se dostával znovu do šance po krásnem pasu za obranu od Čecha, který hasil stoper obranným odkopem na Kohouta, jenž musel konečky prstů zasahovat.

Braškov nevyužil svých šancí

Hrající trenér Kýzl sáhl o přestávku ke čtyřem změnám. První šanci druhého dějství měl na své kopačce střídající Spal, ale jeho střela nenašla prostor svatyně. Na druhé straně sebral těsně před útočícím hráčem skákavý míč domácí brankář. Další střelecký pokus byl z dílny Faigla, který jen těsně netrefil Kohoutovo zařízení. Ve stoprocentní šanci se objevil Mareš, který postupoval z pravé strany sám na Kohouta. Měl dvě možnosti. Buď nahrávkou najít Krupičku, který by uklízel do branky nebo zakončení. Zkušený fotbalista volil druhou variantu, ale roztřepal pouze ochrannou síť za brankou.

 

Braškov se nadále snažil o vyrovnání, ale vše hatila dobře fungující obrana rakovnické rezervy. Nebezpečný centr na zadní tyč musel vyrážet Pešek na rohový kop. Po jednom z rohových kopů byl v domácí šestnáctce velký závar. Najer si vyskočil na centrovaný balon nejvýš a orazítkoval břevno. Míč se odrazil zpět do nebezpečného prostoru, odkud se dostal na zadní tyč k Jarošovi. Ten střelou na zadní tyč překonal Peška, ale za něj zaskočil hrající brankář Kabele, který zachránil domácím vedení.

 

To bylo ze strany Braškova vše. Na druhé straně se do šancí dostal Krupička a Pucholt, oba ale ztroskotali na Kohoutovi. V 79' měl Rakovník standartní situaci z levé strany kousek od střídaček. Míč kousek od lajny si postavil Kabele a stříleným centrem mířil do prostor zadní tyče. Hráči rakovnické rezervy výborně načasovali náběh, ale míč mířící přímo za tyč nikdo netečoval, a tak skončil za zády bezmocného Kohouta. Ze zbylého tlaku si Braškov nic nevytěžil a domácí tak brali tři body.

 

Zajímavost: Domácí celek nastoupil v základní sestavě se dvěma mladšími dorostenci a věkový průměr Rakovnických v prvním poločase činil 19,36 let!

 

Na místě byl i náš věrný fotograf David Svoboda. Minulý víkend to byly fotky za husté mlhy, nyní si tento profík poradil i s večerním prostředím. Co to bude příště?



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář: "Ze začátku zápasu byl soupeř silný na míči a měl územní převahu. Svou šanci ale neproměnil, a tak jsme trestali my. Měli jsme ještě další šance, ty ale zůstaly nevyužity. Do druhé půle jsme trochu obměnili sestavu a zvedli si věkový průměr (smích). Šance byly na obou stranách, ale dlouho se na další branku čekalo. Tu se podařilo vstřelit nám a před námi tak byla poslední desetiminutovka, kterou jsme ustáli. Kdyby padlo na každé straně o dva góly více, nikdo by se nemohl divit. Myslím si, že jsme zejména ve druhé půli dobře bránili a nedávali soupeři příliš prostoru na zakončení. Za sebe jsem samozřejmě rád za tři body, ale také za čisté konto po několika měsících, snad ne po roce (smích)."




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Krupička [-] (46. Š. Spal [-] ) , D. Titlbach [-] , F. Kalaš [-] (46. J. Mareš [-] ) , P. Kýzl [-] (64. J. Plaček [-] ) , M. Krupička [-] , M. Tvrz [-] , J. Čech [-] (46. T. Pucholt [-] ) , P. Nováček [-] , J. Šindler [-] (46. P. Faigl [-] ) , P. Kabele [-]

SK Braškov
J. Kohout [-] - S. Najer [-] , J. Pejša [-] , D. Míčka [-] - T. Repaský [-] , R. Chudoba [-] , M. Maňkoš [-] (46. V. Barták [-] ) , J. Novotný [-] , J. Hrubý [-] - V. Žalud [-] (56. D. Hoda [-] ) , J. Jaroš [-]

ŽK: 12. D. Míčka .
Hráči zápasu: P. Kabele .
Místo: UMT Tatran Rakovník. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kuka Vladimír - VLK Martin, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.