0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.11.2017 13:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Hostouně si pohrálo s rezervou Rakovníku


Branky


0

Rakovník - V sobotu se dohrávalo na umělé trávě Tatranu utkání I.B třídy, které kvůli silnému větru nemohlo být na konci října sehráno. Domácí rezerva přivítala tu z Hostouně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přísné vyloučení Tauše ve 23. minutě

Od prvních minut se hrál velmi dobrý fotbal, kterému nechybělo tempo, o což se starala obě mužstva. Ve 23' do vývoje utkání zasáhl sudí Balík. Tauš zastavil deset metrů od střídačky hostů pronikajícího útočníka, který si jej obhodil, ale míč by nezískal (brankář Tůma k němu měl blíže), ale domácí obránce viděl červenou kartu za údajné zmaření vyložené šance.

 

Tatran tak musel do deseti, ale i o jednoho muže méně byl vyrovnaný soupeřem. Ve 31' se sám před brankářem hostů objevil P. Kučera, ale přestřelil. Tři minuty před koncem udeřili hosté, kteří podnikli rychlou akci, na jejímž konci byl Fábry, který udělal kličku Tůmovi a zakončil do prázdné branky – 0:1.

Tatran nesložil zbraně

Vstup do druhého poločasu patřil domácím. Nejprve Jiřík vystihl špatnou rozehrávku Krupičky. Vrána mu pohybem otevřel prostor. Jiřík se na vápně uvolnil, ale Obrcian parádním rozštěpem vykopl špičkou kopačky střelu mířící do branky. Za chvilku Jiřík uličkou uvolnil Vránu, který si zaběhl za obranu. Udělal kličku brankáři, ale trefil jen boční síť.

 

V 56' přišel druhý klíčový okamžik. P. Kučera se uvolnil ve vápně a byl podražen. Sudí Balík koukal na situaci ze tří metrů, ale jeho píšťalka zůstala němá. Domácí neskládali zbraně. Trestný kop Weise těsně minul pravou šibenici. V 73' přišlo rozhodnutí. Nejprve hosté po rychlém brejku netrefili prázdnou branku, aby se necelých dvacet minut před koncem dostali do útočné akce. Tůma s námahou vyrazil bombu Slaniny, ale pouze ke Gibilovovi, který trefil přesně – 0:2.

 

Při zákroku se navíc Tůma zranil a musel být po chvilce vystřídán. Rukavice si oblékl Čermák, který hned čelil trestnému kopu Gibilova, který jej ale zahrál mistrně – přes zeď a od břevna poslal míč do sítě – 0:3. Zdecimovaní domácí dostali v závěru po rychlé akci ještě čtvrtý gól, který vsítil Slanina – 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis - trenér: "Jsem hodně naštvaný na výkon rozhodčího, který nezapadl do tohoto utkání a vůbec nezvládal kvalitu zápasu. Na obou stranách byli hráči z divize, ke kterým se přidali další, a prostě to nezvládal. Hrubě dvakrát ovlivnil utkání a vždy proti nám. Přitom my jsme byli i v deseti lepším a nebezpečnějším týmem. Klukům musím za bojovnost poděkovat, ale po druhém inkasovaném gólu bylo hotovo. Dnes jsme si nezasloužili prohrát."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] (77. E. Pšenička [-] ) - P. Kučera [-] , T. Rothe [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , M. Kučera [-] , A. Vrána [-] , M. Tauš [-] , D. Borsuc [-] , J. Jiřík [-]

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] (83. J. Kubát [-] ) , M. Tygl [-] (84. R. Linc [-] ) , L. Nachtigal [-] , E. Gibilov [-] , A. Hofman [-] (50. O. Žíla [-] ) , M. Dolejš [-] , T. Bureš [-] , D. Fábry [-] , T. Krupička [-] , D. Viduna [-]

ŽK: 61. Z. Weis , 74. M. Kučera - 28. T. Krupička . ČK: 23. M. Tauš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Balík Martin - ŽABA Jiří, BALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.