Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec si v derby s Lužnou zastřílela, Podlena se blýskl hattrickem


Branky


14. D. Kopernický (vl.) , 64. J. Podlena , 65. M. Wittmayer , 82. J. Zeman , 85. J. Podlena , 85. J. Podlena , 89. D. Mrázek
0

Mšec - V rámci desátého kola I.B třídy se sehrálo v rámci rakovnického okresu derby mezi domácí Mšecí a hostující Lužnou. Hráče luženské Sparty stále čekají na bodový zisk a říká se, že derby nemá favorita. Jak zápas dopadl?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Kopernického

V luženském dresu se opět objevil Vejvoda, který byl pro hostující Spartu velkým přínosem. Úvod patřil domácím, kteří byli aktivnější a nebezpečnější. Jako první se v okresním derby prosadil Kopernický, ale bohužel pro Luženské do vlastní sítě, když si srazil ostře centrovaný míč z pravé strany - 1:0. Po inkasované brance se Lužná začala dostávat více do hry a soupeři nedovolovala vážnější šance. První poločas tak skončil jednogólovým vedením Mšeci.

Hororová poslední desetiminutovka pro Luženské

Lužná jistě vyhlížela premiérový bod, neboť prohrávat o jeden gól není nic hrozného. Dokonce měla velmi blízko i k vyrovnání, ale navrátivšího se Vejvodu vychytal v obrovské příležitosti Klíma. Po hodině hry tak udeřilo na druhé straně. Prudký centr ze strany prošel přes vápno až na zadní tyč, kde stál připravený Podlena a navýšil vedení - 2:0. Premiérový bod byl daleko a hůře bylo hned o minutu později. Chyba při rozehrávce z půlící čáry, následný únik po levé straně a povedené zakončení Wittmayera - 3:0.

 

Dva slepené góly se na hře Luženských podepsaly. Ještě hůře bylo pro hosty v poslední desetiminutovce, když se na nich domácí doslova vyřádili. V 82' si vyraženou střelu našel Zeman a uklidil jí do sítě - 4:0. V 85' si našel své místo ve vápně Podlena, který byl nikým neatakován a vstřelil svou druhou branku - 5:0. V téže minutě stejný hráč zkompletoval svůj hattrick! Rychlá kombinace domácích byla nad síly hostující defenzivy, která neuhlídala Podlenu a ten potřetí udeřil - 6:0. Minutu před koncem opět vyražený míč, který si našel Mrázek a přesnou střelou stanovil konečné skóre utkání - 0:7.

 

Za fotografie děkujeme Davidu Svobodovi!



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: "Úvod jsme přežili se štěstím, ovšem i s tím jsme inkasovali. Potom jsme dokázali držet soupeře mimo velké šance a sporadicky zahrozili. Jedinou gólovku vychytal po přestávce Vejvodovi domácí brankář. Po hodině hry přišel druhý gól a po něm chyby a ztráta koncentrace."



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - P. Heller [-] , J. Kučera [-] , Z. Červený [-] - K. Lupák [-] , D. Mrázek [-] , O. Zázvorka [-] (46. T. Janoušek [-] ) - J. Zeman [-] - J. Pelc [-] , M. Wittmayer [-] , J. Podlena [-]

TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - J. Špička [-] , J. Staněk [-] , D. Kopernický [-] , J. Kolínský [-] - A. Špička [-] , A. Mašek [-] , S. Fronk [-] (63. P. Drenko [-] ) , R. Šnajdr [-] (77. R. Grill [-] ) - J. Vejvoda [-] (77. P. Bičík [-] ) , P. Mezei [-]

ŽK: 90. D. Mrázek .
Hráči zápasu: J. Podlena .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Pejša Tomáš - SIXTA Jakub, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.