1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 10:15

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jedomělice odjely z rakovnické půdy se dvěma body


Branky


0

Rakovník - V nedělním duelu I. B třídy uhrálo béčko SKR bod s Jedomělicemi, které loni ještě hrály I. A třídu, když nezvládlo penaltový rozstřel. V základní době srovnal Plaček. Při penaltách ale domácí neuspěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaček své zaváhání napravil gólem

Od samého začátku byli aktivnější hosté, kteří diktovali tempo zápasu. V prvních desetiminutách rakovnické fotbalisty k ničemu nepustili a sami ohrozili branku soupeře jen jednou, ale se střelou do středu branky si Pešek poradil. Ve 13' přišla chyba v domácí defenzivě, kterou zužitkoval Mrština, který střelou mezi Benešem a domácím brankářem otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Ve zbylém čase se hrálo převážně mezi vápny bez výraznějších šancí. Postupem času se i domácí dostávali do šancí a byli právě oni aktivnějším týmem na hřišti. Za zmínku stojí šance Krupičky, který dostal balon za obranu a postupoval tísněný obráncem na brankáře. Domácí útočník se už dostával do kličky, ale vše zažehnal navrátivší obránce odkopem. Ve velké šanci se ocitl Faigl, kterého dloubáčkem za obranu vybídl Čech, ale jeho střela na zadní tyč postrádala přesnost.

 

Rezerva rakovnického SK se branky přeci jen dočkala. Po rohovém kopu využil Plaček nejistého zákorku Pospíšila a doslova dotlačil míč do sítě - 1:1. To bylo také poslední, co první dějství nabídlo. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle branku nenabídla

Vstup do druhého poločasu patřil opět Jedomělicím, které byli častějí na míči a zaměstnávaly domácí defenzivu. Ta se v čele s velezkušeným Plačkem držela a odolávala. Hosté se dostali do tří šancí. Tou první byla střela několik metrů za vápnem, která proletěla těsně nad břevnem domácí svatyně. Další dalekonosný pokus musel domácí gólman vyrážet. Ve třetí šanci se zjevil jeden z útočících hráčů po autovém vhazování, které propadlo do vápna a lehkou teč musel reflexivně vytěsnit Pešek.

 

Kromě dvou šancí se hosté dostávali k centrovaným míčům do vápna, ale s těmi si domácí dokázali poradit. Ti byli ve druhém poločase méně aktivnějším na hřišti a do šancí se nedostávali. Když už nějaký náznak byl, tak akce ztroskotala na finální přihrávce nebo na nepřesném zakončení. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

Dva body do Jedomělic

V penaltovém rozstřelu začli domácí, kteří proměnili. Hostujícího hráče hned při prvním pokusu vychytal Pešek a pro Rakovnické tak byly dva body hodně blízko. Poté ale neuspěl Plaček, kterého vychytal Pospíšil stejně jako Peška. Čech svou penaltu poslal do ochranné sítě nad branku. Za Jedomělice poté neuspěl už jen jeden hráč, který svou penaltu namířil až na vedlejší hřiště pozemního hokeje. Jedomělice si tak odvážely dva body, domácím zůstal jeden.

 

Na zápase fotil David Svoboda, který poslal své povedené kousky do galerie.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář a kapitán: "Věděli jsme, že Jedomělice patří k lepším celkům v soutěži. Vstup do zápasu pro nás nebyl nikterak příznivý, neboť aktivnějším byli právě hosté. Po vlastní chybě jsme si nechali dát branku, na kterou se nám naštěstí ke konci poločasu podařilo odpovědět. Měli jsme i další šance, ale ty jsme neproměnili. Druhá půle ale patřila spíše našemu soupeři, ale mírnou převahu Jedomělic jsme ustáli a brali velmi cenný bod. V penaltovém rozstřelu jsme nebyli úspěšní, ale jak říkám, jeden bod bereme."




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - M. Beneš [-] , P. Nováček [-] , J. Plaček [-] , M. Tvrz [-] - J. Mareš [-] , J. Čech [-] , T. Mates [-] (83. F. Kalaš [-] ) , P. Faigl [-] (61. P. Tvrz [-] ) , P. Kýzl [-] - M. Krupička [-] -

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - V. Jalaghonia [-] (88. J. Cimrman [-] ) , M. Janda [-] , M. Zahradník [-] , R. Nedvěd [-] , P. Kubenka [-] , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] (76. V. Kolbuch [-] ) , J. Horák [-] , R. Knotek [-] , V. Hora [-]

ŽK: 60. J. Čech , 82. J. Plaček , 84. F. Kalaš - 30. T. Henlín .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Procházka Václav - HURYCH Lubomír, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.