1:2
(1:2)
23. J. Kubát (p.)
37. E. Gibilov
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná stále čeká na bodový zisk, nevyšlo to ani proti B-týmu Hostouně


Branky


35. R. Šnajdr - 23. J. Kubát (p.) , 37. E. Gibilov
0

Lužná - Nováček stále čekající na bodový zisk. Přesně to je případ Lužné, která zatím nezískala ani bod. Proti Hostouni to bylo blíže než kdy jindy, pořád to ale bylo málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padaly v první půli

První branka zápasu padla z pokutového kopu. Běžela 23', když se k průniku do vápna dostal hostující útočník, souboj tělo na tělo na hranici pravidel s bránícím hráčem nakonec neustál a poroučel se k zemi. Míč už byl v zámezí a rozhodčí pískl do píšťalky a jasným gestem ukázal na značku pokutového kopu. Domácím se toto rozhodnutí nelíbilo, ale výrok sudího už zpět nevrátili. K penaltě se postavil kapitán Kubát a nemýlil se - 0:1.

 

Krátce po půl hodině hry bylo vyrovnáno! Kolínský vybojoval na vlastní polovině míč, posunul ho na Krumhanzla a sám svým náběhem odlákal bránícího hráče. Vzniklé přečíslení pokračovalo kolmicí Krumhanzla na Šnajdra, který se dostal do otevřené obrany a po kličce Obrciánovi vyrovnal - 1:1. Ve 37' se opět skóre převrátilo ve prospěch B-týmu Hostouně. Po trestném kopu se dělovkou do sítě prezentoval Gibilov, který také stanovil jak poločasové, tak i konečné skóre - 1:2.

 

Fotodokumentaci z Lužné si pro vás připravil David Svoboda! Jeho povedené kousky naleznete v galerii.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: "Dřeli jsme i přes nepříznivý vývoj. Ve druhé půli až na dno sil. Chyběla však nebezpečná situace ve vápně, ze které by se urodil další gól. Smutné je, jak došlo ke standardním situacím, z nichž jsme inkasovali. Všichni hráči zaslouží pochvalu. Vyzdvihnu Petra Staňka, který zvládl post brankaře, pomohl v rozehrávce a ve druhé půli vyčaroval zákrok, jenž nás udržel ve hře o bod."




Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Staněk [-] - J. Kolínský [-] , M. Rek [-] , J. Dolhý [-] , D. Kopernický [-] - J. Špička [-] , P. Ambrůžek [-] , R. Grill [-] , A. Špička [-] (86. S. Fronk [-] ) - K. Krumhanzl [-] (74. J. Staněk [-] ) , R. Šnajdr [-] -

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - T. Bureš [-] , T. Krupička [-] (70. A. Hofman [-] ) , D. Viduna [-] , L. Nachtigal [-] , M. Hlava [-] (63. M. Tygl [-] ) , T. Mach [-] (66. R. Linc [-] ) , J. Kubát [-] (70. N. Onu [-] ) , E. Gibilov [-] , F. Podobský [-] , M. Seidl [-] (63. O. Žíla [-] )

ŽK: A. Špička , 43. K. Krumhanzl , 79. J. Dolhý - 80. T. Bureš . ČK: J. Dolhý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Slepička Milan - MALÝ David, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.