Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice porazily rezervu Tatranu Rakovník


0

Jedomělice - V dalším kole I. B třídy odjela rezerva Tatranu na hřiště Jedomělic, které v minulé sezóně hrály I. A třídu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání těsně před poločasem

Začátek zápasu patřil domácím, kteří si vytvořili drtivý tlak, ale ze tří šancí proměnili pouze jednu, když se přesnou střelou z vápna prezentoval Nedvěd – 1:0. Branka hosty ale na lopatky nedostala. Naopak začali být odvážnější a převzali iniciativu. Do prvních šancí se dostali Čermák, F. Skoupý nebo M. Kučera, ale vyrovnání přišlo až v poslední minutě, kdy Vrábík zahrával trestný kop. Hájek míč hlavou prodloužil na Čermáka, který se uvolnil a prostřelil brankáře – 1:1.

Jedomělice rozhodly o svém vítězství

Vstup do druhé části kopíroval úvod zápasu. Jen s tím rozdílem, že hosté jej přežili bez újmy. V 54' tvrdě vypálil Hájek, ale těsně minul šibenici. Klíčový okamžik přišel v 64', kdy dostal Jiřík na penaltu míč, který si zpracoval na prsa, ale ten mu odskočil. Následoval rychlý brejk, jenž hosté nezastavili a který skončil tečovanou střelou Jalaghonii do protipohybu Tůmy – 2:1. Za tři minuty přišla navlas stejná akce, na jejímž konci byl Nedvěd a bylo po zápasu – 3:1. Hosté v závěru zkusili hrát vabank, ale střela L. Skoupého skončila nad brankou, a tak přišel trest, kdy Jalaghonia pečetil vítězství domácích – 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis (trenér): "Nehodnotí se mi zápas vůbec dobře. Herně to nebylo až na úvodních deset minut špatné, ale potom nás zradila koncovka a ze čtyř gólů si tři dáme sami. Tohle byl nejméně remízový zápas, ale fotbal se hraje na góly, nikoliv na krásu. Jsme bez bodu a naše situace není vůbec jednoduchá.“



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - M. Janda [-] (46. J. Charvát [-] ) , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , P. Krivák [-] (85. P. Laštůvka [-] ) , P. Kubenka [-] , T. Henlín [-] , V. Kolbuch [-] , R. Knotek [-] , V. Jalaghonia [-] , R. Nedvěd [-]

TJ Tatran Rakovník B
J. Tůma [-] - J. Vrábík [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , M. Tauš [-] (84. L. Vait [-] ) , M. Kučera [-] , F. Skoupý [-] , L. Přibyl [-] (47. L. Skoupý [-] ) , J. Jiřík [-] , A. Andrt [-]

ŽK: 39. T. Henlín , 43. M. Janda , 56. J. Charvát , 75. V. Kolbuch , 77. R. Knotek , 80. P. Kubenka - 47. J. Jiřík , 66. M. Kučera , 70. A. Andrt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Divílek Peter - ZUSKA Oldřich, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.