Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel rezerv jasně pro Slaný


Branky


0

Rakovník - Slánským stačila necelá hodina hry a v Rakovníku si vytvořili pětigólový náskok na svého soupeře. Ten v závěru dvakrát zkorigoval Krupičkou a zmírnil tak debakl. Foto: David Svoboda a Vladislav Lukáš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové vedení hostů

Od začátku utkání bylo vidět, že domácí fotbalisté nejsou ve své kůži. Zbytečně chybovali, čehož hosté již v 7' dokázali využít. Rakovnická defenziva propadla ve středu hřiště, postupný útok postupoval až do vápna, kde se sám před Peškem zjevil Nykl a střelou k tyči otevřel skóre zápasu - 0:1. Mdlý výkon domácích pokračoval a po čtvrthodině hry se hosté radovali znovu. Příliš prostoru dostal jeden ze Slánských, který vystřelil na Peška. Ten jeho střelu vyrazil a dobíhající nikým neatakovaný Sirůček uklidil míč k tyči - 0:2.

 

Slaný si hrálo své, Rakovník se snažil s nepříznivým stavem něco udělat, ale všechna snaha končila buď nepřesnou finální přihrávkou nebo zbytečnou ztrátou míče. Slaný těžilo z rychlého přechodu do protiútoku, z čehož pramenila třetí branka. Slaný se chopilo míče na své polovině, následovala nahrávka na Volgnera, který šel sám na Peška a obstřelil jej - 0:3. Pro domácí velice nepovedený vstup do zápasu a vcelku rychlé tři góly.

 

Po souboji domácího stopera Kýzla a hostujícího Žahoura šel druhý jmenovaný ve vápně k zemi, ale rozhodčí vyhodnotil zákrok v rámci pravidel, a tak se kopalo od branky. Další nepříjemností pro Rakovnické byl odstup ze hry kapitána Fojtíka z důvodu zranění. Ve zbylém čase se Rakovničtí alespoň dostalo k centru, ale tím snaha hasla. K jedinému ohrožení branky se dostal v poslední minutě prvé půle Krupička, když po centru hlavičkoval pouze do míst, kde stál Sábl a hlavičku vyrazil nad bránu.

Domácí jen korigovali skóre

Pokud chtělo domácí SK uspět, muselo se vyvarovat chyb ve středu hřiště. To se ale nestalo a všechno co si svěřenci hrajícího trenéra Kýzla v kabině řekli, bylo zbytečné. 52' a chyba ve středu hřiště, ze které těžil Žahour, který při postupu na domácího brankáře zkušeně poslal míč podél jeho těla - 0:4. O pět minut později podobná akce, opět propadnutí ve středu hřiště a následný postup Žahoura na Peška, kdy prvně jmenovaný našel jediné volné místo, kterým byla skulinka mezi nohy domácího gólmana - 0:5.

 

Rakovník tak zažil hrůzostrašný vstup jak do prvního, tak i do druhého poločasu. A mohlo být ještě hůř, ale šanci Sirůčka skvěle zlikvidoval Pešek, který si neméně dobře poradil i se střelou z blízkosti, kterou dokázal robinsonádou vytěsnit na rohový kop. Čas plynul a postupem času přebírali otěže zápasu domácí. Slaný polevilo a dovolilo rakovnické rezervě korigovat výsledek. V 80' obdržel Krupička přesný balón za obranu a zkušeně překonal Sábla - 1:5.

 

O dvě minuty později se podařilo domácím vstřelit další branku. U postranní čáry vybojoval skvěle Trégr míč a předložil jej na úroveň malého vápna Krupičkovi, pro kterého nebylo těžké dopravit míč do sítě - 2:5. Více se v utkání nestalo a hosté si tak odvážejí tři body z rakovnické půdy.

 

Autor: Redakce Rakovník



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl - hrající trenér: "Zápas blbec. Od začátku jsme neměli pokrytý střed hřiště, což zapříčinilo řekl bych určitě tři góly. Do zápasu jsme vstoupili špatně, bez chuti. Nedařila se nám přechodová fáze. Hosté naopak jakoby byli posilněni naší špatnou hrou, výsledkem bylo jejich klidné poločasové vedení. V kabině jsme si o poločas něco řekli, ale během chvilky jsme dostali další dva góly. V závěru jsme alespoň dokázali vstřelit dvě branky a korigovat výsledek, což bylo zapříčeněno trochu tím, že soupeř přestal hrát. Škoda, že jsme nenavázali na dobrý zápas z minulého víkendu, po kterém jsem měl na naší hru velmi dobré ohlasy. Věřím, že jsme si ten horší zápas v sezóně právě teď vybrali. Teď nás čeká venku Unhošť, kam pojedeme vyhrát."




Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - L. Dratva [-] (60. J. Mareš [-] ) , J. Trégr [-] , M. Fojtík [-] (44. M. Galia [-] ) , P. Kýzl [-] , M. Krupička [-] , M. Jirásek [-] , T. Mates [-] , J. Čech [-] , D. Dratva [-] , J. Haifler [-]

SK Slaný B
M. Sábl [-] - M. Majtaník [-] (60. D. Procházka [-] ) , M. Pospíšil [-] , M. Zelenka [-] , A. Beneš [-] , M. Nykl [-] , D. Sirůček [-] , P. Čablík [-] (63. J. Krym [-] ) , M. Žahour [-] (75. L. Kuhn [-] ) , O. Kuba [-] , P. Volgner [-]

ŽK: 41. P. Kýzl , 58. L. Dratva , 86. J. Haifler .
Hráči zápasu: M. Jirásek - M. Žahour .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Filip Petr - MAREK Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.