Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:15

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná výhra Libiše


0

Libiš - Patnácté kolo proti sobě poslalo Libiš s Poříčí. Navíc se jednalo o týmy, které byly hned vedle sebe v tabulce. Zápas druhého týmu se třetím zvládli lépe fotbalisté výše postaveného týmu. Hosté na zápas budou chtít asi nejspíše hodně rychle zapomenout, protože z Libiše odjeli s pětibrankovým přídělem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky brankáři Tlamichovi to bylo pouze o jednu branku

Na těžkém libišském terénu a za dopolední slábnoucí mlhy začali hosté slibně. Hned v první minutě vystrašil defenzivu Sokola v čele s brankářem Brožkem lob, který málem zapadl do branky. Pro Poříčí se však jednalo na dlouhou dobu o jedinou vážnější příležitost, trávník se následně proměnil v modrobílé smrtící peklo. Nejprve překazil samostatný únik domácích offside. Už v 10' musel poprvé zasahovat po rohovém kopu hostující gólman Tlamicha. Poté se objevil z pravé strany sám před hostujícím brankářem libišský kapitán Peter Očovan, ale jeho pozdní střelu na poslední chvíli zneškodnil obránce.

 

Následně se Tlamicha vytáhl proti bombě Novotného a tak se musel o první trefu postarat hrající trenér Zdeněk Šenkeřík. Ten si ve 30' na hranici vápna zpracoval míč, otočil se, levačkou vystřelil a mohl se radovat z krásné trefy, když míč zapadl přesně pod břevno - 1:0. Před odchodem do šaten mohla Libiš udeřit znovu, perfektním zákrokem zneškodnil jasnou šanci znovu brankář Tlamicha.

Po dvaceti minutách bylo rozhodnuto

Start druhé půle byl z pohledu domácích ještě intenzivnější a brzy bylo vymalováno. V pětapadesáté minutě centr Martina Šobra dorazil do sítě Peter Očovan - 2:0. Pro domácího kapitána šlo o teprve druhý přesný zásah v sezoně. Neuběhly ani tři minuty a bezradný Tlamicha musel pro míč do své svatyně znovu. Propadlý míč uklidil neomylně z úhlu do branky Martin Šobr - 3:0.

 

Navýsost spokojení diváci navíc mohli za chvilku slavit počtvrté. Dobré práce Jana Prieložného a střely aktivního Šobra využil s naprostým klidem v 62' Šenkeřík, který nikým nehlídaný dorazil balón za čáru - 4:0. Poříčí se následně pokoušelo dát alespoň čestný úspěch, dělovka po pěkné kombinaci mířila nad domácí bránu. Sokol ke všemu z konečného tlaku vytěžil ještě jeden úspěch. V samotném závěru upravil Tomáš Stejskal na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Václav Havel, asistent trenéra: "Našemu výkonu nechybělo vůbec nic. Pěkné akce, pěkné góly, i diváci se shodli na tom, že tohle bylo bezchybné představení a podle mě jsme sehráli jedno z nejvydařenějších klání celého roku."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Čekal jsem těžký zápas, ale že si odvezeme takový ranec, to ne. Věřil jsem, že budeme více kousat, ale zuby jsme nechali doma. Nepoprali jsme se s těžkým terénem, domácí nás jednoznačně přehráli, dobře kombinovali, nasypali nám pět gólů a ještě nám nakopali. Zpackané utkání, které mě hodně mrzí."



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Malák [-] , P. Dušek [-] (81. T. Stejskal [-] ) , P. Očovan [-] (84. I. Adenubi [-] ) , J. Prieložný [-] (66. O. Kolísek [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] (66. D. Zajac [-] ) , Z. Šenkeřík [-] , M. Pešek [-] , P. Novotný [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , J. Jírů [-] , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , D. Verner [-] (63. Z. Hašek [-] ) , D. Rejhon [-] (78. T. Říha [-] ) , R. Křivohlavý [-] (46. K. Vacek [-] ) , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] (63. P. Pohorský [-] )

ŽK: 27. M. Malák , 38. M. Šobr , 60. P. Novotný , 73. O. Kolísek , 78. P. Dušek - 47. V. Peroutka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.