0:1
(0:1)
21. Š. Bříza (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel sousedů z tabulky rozhodla vlastní branka domácích


Branky


21. Š. Bříza (vl.)
0

Semice - V jedenáctém kole fotbalového Krajského přeboru proti sobě změřili síly sousedi v tabulce. Patnácté Semice přivítaly čtrnácté Nespeky. Hrálo se tedy o pomyslných šest bodů. Nespeky si odvezly všechny tři body, když jim k výhře pomohl vlastní brankou Bříza. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka domácího Břízy

Od začátku utkání se hrál nezáživný fotbal. Domácí nakopávali dlouhé míče, se kterými si obrana Nespek s brankářem Drážkem snadno poradila. V 5' se do semické šestnáctky prokličkoval Voráček, ale jeho slabou střelu kryl brankář Štrupl.

 

Ve 24' padla jediná branka celého utkání. Trestný kop zahrával Kukač a míč si do vlastní branky srazil Bříza – 0:1. Domácí měli šanci na vyrovnání po půl hodině, ale střelu osamoceného Pavliše srazil na rohový kop Urban. 

Poločasový výsledek byl i výsledkem konečným

Ve druhém poločase se průběh hry moc nezměnil. Po pár odehraných minutách hlavičkoval Bříza, ale jeho pokus lapil Drážek.  Hosté spoléhali na rychlé protiútoky a mohli definitivně rozhodnout, ale nedařilo se jim v zakončení.

 

Po hodině hry vhazoval Večera a střílel Krejza, ale vedle domácí branky. V další Šanci se uvolnil Kubec, ale nedokázal přehodit Štrupla v brance Semic. V závěru utkání své sólo neproměnil Klauz, když netrefil ani branku domácích. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Byli jsme lepší na míči a zaslouženě vyhráli. Uhlídali jsme domácí standardky a nákopy a jen škoda, že jsme ve druhé půli definitivně nedovedli zápas do klidu z přečíslení. Takhle byl soupeř stále ve hře a my se obávali do konce o výhru. Fantastický zápas odehrál Luboš Braný, který vymazal ze hřiště Koštíře."



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - M. Jareš [-] , P. Šťastný [-] , P. Rychtařík [-] (90. M. Kůrka [-] ) , Š. Bříza [-] , M. Neuhausel [-] (55. D. Holas [-] ) , Š. Jareš [-] , P. Švarc [-] (46. P. Hobík [-] ) , M. Koštíř [-] , J. Pavliš [-] , D. Šimek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , L. Braný [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - F. Iheanacho [-] (90. L. Maršoun [-] ) , M. Klauz [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] - M. Voráček [-] (75. A. Jasz [-] ) , D. Kubec [-] (83. R. Vojkůvka [-] )

ŽK: 38. Š. Bříza , 66. Š. Jareš , 90. M. Koštíř - 15. J. Kukač , 38. O. Urban , 68. M. Večera , 76. L. Braný , 87. R. Vojkůvka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - ŽÁKOVÁ Dagmar, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.