0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:15

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíša povedenou střelou rozhodl o výhře Poříčí


Branky


0

Kutná Hora - Fotbalisté Poříčí nad Sázavou vyválčili tři body v Kutné Hoře, když jediným střelcem zápasu byl Jíša.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bomba Jíši jedinou brankou utkání

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a po pár minutách musel zasahovat proti střele Vosáhla brankář Malý. V 9' měl gól na kopačkách Trpišovský, ale Malý čaroval a převedl fantastický zákrok. Na domácího brankáře si nepřišli se svými pokusy ani J. Pohorský a Rejhon.

 

Vše nasvědčovalo tomu, že hosté z úvodního tlaku zejména díky skvělému výkonu brankáře Malého branku nevstřelí, přišla sedmnáctá minuta a Poříčí se nakonec dočkalo. Po signálu z rohové kopu, který zahrával J. Pohorský vyslal bombu Jíša a míč se od břevna odrazil do branky – 0:1. Domácí zahrozili v první poločase pouze jednou po rohovém kopu, po kterém Trpišovský vyhlavičkoval míč z branky, kam mířil svou hlavičkou Hradílek.  

Cimr nedokázal překonat Tlamichu

Ve druhém poločase vsadili domácí vše na jednu kartu. Otevřeli více hru a snažili se vyrovnat, ale vypracovali si jen standardní situace a pouze jednu šanci. V 70' měl vyrovnání na kopačkách Cimr, který se k míči dostal po autovém vhazování a snažil se přehodit Tlamichu, který si s tímto pokusem ale poradil.

 

Hosté zkoušeli hrozit převážně z brejkových situacích do otevřené obrany domácích. Blízko navýšení stavu utkání byl Trpišovský, ale skóre se již nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Sehráli jsme podobné utkání jako jsme odehráli ve dvou posledních zápasech na venkovních hřištích. Zaspali jsme první poločas. Odehráli jsme ale naší klasickou druhou půli, kdy jsme soupeře nepustili za polovinu hřiště. Měli jsme převahu. Bohužel jsme si vytvořili ale jen jednu gólovou šanci. Po autovém vhazování a nedorozumění se hostí, mohl Cimr přehodit brankáře, ale nepovedlo se to. Bohužel jsme šanci nedali, a tak nemůžeme počítat s body."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "V prvním poločase jsme hráli velmi dobře, jak po stránce herní, tak taktické a dali jsme pěkný gól. Ve druhé půli jsme se víc zatáhli a jen škoda, že jsme z přečíslení nepřidali druhý gól. Zbytečně to tak bylo drama až do konce. Jsem rád, že jsme poprvé udrželi čisté konto a po dlouhé době nedostali gól po standardce."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , P. Bílek [-] , P. Saulich [-] (82. B. Franc [-] ) , L. Marek [-] (68. J. Svoboda [-] ) , V. Piskač [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (78. T. Říha [-] ) , J. Trpišovský [-] , O. Páv [-] (71. J. Jírů [-] ) , D. Rejhon [-] (17. Z. Hašek [-] ) , J. Melichar [-] (63. K. Vacek [-] ) , J. Žák [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hron Karel - KOSINA Ladislav, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.