Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpišovský zařídil svým hattrickem tři body pro Poříčí


0

Poříčí - V případě výhry Semic, by se hosté svému soupeři přiblížili v tabulce na pouhé dva body. Semice dotahovaly marně a nakonec utkání o jednu branku prohrály. Výhru Poříčí zařídil hattrickem Jakub Trpišovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpišovský nasměroval Poříčí ke třem bodům

Domácí si nemohli přát lepší úvod do utkání. Již ve 2' dal svou první branku utkání Trpišovský - 1:0. V 10' mohlo být skóre o dvě branky, ale střelu Jíši vyrazil brankář Semic Štrupl na rohový kop, který pak hosté odvrátili. Stav se tedy měnil až v 17' po krásné střele, kterou se prezentoval Trpišovský a vstřelil tak svůj druhý gól v zápase - 2:0.

 

Domácí měli i další šance, ale po kombinaci mezi Rejhonem a Melicharem pálil Páv těsně nad branku hostů a ve 35' předvedl skvělý zákrok Štrupl, který vytáhl tečovanou střelu Rejhona. Hosté do konce poločasu nakonec dokázali také zaútočit a střela Šimka pořádně prověřila Tlamichu, který míč nadvakrát dokázal zkrotit. V závěru prvního poločasu ještě hlavičkoval nespecký Jareš nad branku.

Trpišovský zkompletoval hattrick

V první šanci druhého poločasu se ocitl domácí Vosáhlo, který si naskočil na přesný centr Žáka, ale svou hlavičku nasměroval pouze vedle branky Štrupla. Poté domácí ztratili míč ve středu pole a rychlý brejk Semic zakončoval po přihrávce Holase střídající Hobík, ale do jeho střely vložil nohu Vacek a míč skončil v zámězí a následoval rohový kop. Centroval Šimek a k míči se dostal Švarc, ale jeho zakončení nebylo razantní a mířilo pouze do středu branky a Tlamicha pohodlně zakročil.

 

Snížení přeci jen přišlo, když domácího brankáře propálil v 60' Neuhausel - 2:1. V dobré pozici mohl v 70' vyrovnat Koštíř, ale z hranice vápna jen přestřelil. A tak se v 74' radovali ze vstřelené branky domácí a Trpišovský, který zkompletoval hattrick - 3:1.

 

V 80' to bylo opět jen o jednu branku. Střídající Machala, který nebyl na hřišti ani deset minut, snížil přesnou hlavičkou k tyči - 3:2. Semice se snažily vyrovnat, ale ve zbytku utkání se k ohrožení Tlamichovy brány už nedostaly.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - M. Jíša [-] , J. Trpišovský [-] , J. Jírů [-] (62. V. Peroutka [-] ) , O. Páv [-] (83. Z. Hašek [-] ) , D. Rejhon [-] (75. P. Pohorský [-] ) , J. Melichar [-] , J. Žák [-] , R. Křivohlavý [-] (40. K. Vacek [-] ) , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] (69. T. Říha [-] )

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - M. Jareš [-] , P. Švarc [-] , J. Vavřík [-] (46. P. Hobík [-] ) , Š. Bříza [-] , P. Šťastný [-] , D. Holas [-] (71. M. Machala [-] ) , D. Šimek [-] , M. Neuhausel [-] (88. Š. Jareš [-] ) , M. Koštíř [-] , T. Holan [-] (79. D. Houška [-] )

ŽK: 45. J. Jírů , 91. V. Peroutka - 35. M. Neuhausel , 39. M. Koštíř , 62. P. Švarc , 74. T. Holan , 89. M. Machala .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Prosr Tomáš - DRÁBEK Tomáš, TOBIŠKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.