3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Před televizními kamerami vyhrálo Poříčí na penalty


Branky


51. K. Vacek , 76. O. Páv - 14. F. Iheanacho , 38. D. Kubec
0

Poříčí - Derby s Nespeky, které jsou od Poříčí vzdáleny pouhých pět kilometrů se hrálo netradičně už ve čtvrtek o státní svátek a ještě před televizními kamerami. Zápas ve skvělé atmosféře přinesl dvě branky na každé straně a při penaltovém rozstřelu si bod navíc připsalo Poříčí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Nespek o dvě branky

Utkání, na kterém byl přítomen televizní štáb, začalo velmi aktivně a v ostrém tempu se hra přesouvala z jedné strany na druhou. Do první šance se v 5' dostal hostující Klauz, ale jeho mířidla nebyla přesná. Ve 14' vyslal na domácího brankáře dalekonosnou střelu Večeřa, ale Tlamicha ji vytěsnil na rohový kop. Toho se ujal Jasz a našel zcela volného Iheanacha, který hlavou mířil přesně a nechytatelně – 0:1.

 

Hosté po vstřelené brance působili uvolněnějším dojmem a střelu Kukače musel zablokovat jeden z obránců Poříčí. Ve 38' se nechytatelně z přímého kopu z pětadvaceti metrů trefil přímo do šibenice Kubec – 0:2. Konečně se šance poté dočkali i domácí, ale se slabou střelou Žáka neměl Drážek vůbec žádný problém. 

Domácí zabrali a dovedli utkání do penaltového rozstřelu

Do druhého dějství udělal domácí trenér dvě změny v sestavě a poslal na hřiště Trpišovského s Havlíčkem. Druhý jmenovaný byl klíčovou postavou, právě přes něj šla většina útoků domácích. V 51' se Poříčí dočkalo snížení, o které se hlavou postaral Vacek. V 55' se krásnou ranou po nahrávce Havlíčka prezentoval Trpišovský, ale jeho pumelice mířila vedle.

 

Po hodině hry hlavičkoval Havlíček do připraveného Drážka. V 76' přišlo vyrovnání po rychle rozehrané standardce Pávem – 2:2. 

Poříčí konečně uspělo v penaltách

Poříčí pokutové kopy moc v oblibě nemá, ale Nespeky jsou prvním týmem, který penalty s domácími prohrál, a to v poměru 4:2. Exekutoři Posázavanu byli úspěšní na sto procent a naopak hosté dvakrát neproměnili. Rozhodující penaltu proměnil Martin Jíša. 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "První půli jsme odehráli tragicky. Po průvanu v kabině jsme vystřídali, hra se zlepšila, příchodem Havlíčka zklidnila, dostali jsme se do tlaku a přišly i šance. Konečně jsme vyhráli i penalty."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] (58. J. Jírů [-] ) , M. Jíša [-] , O. Páv [-] (90. T. Říha [-] ) , D. Rejhon [-] (46. J. Trpišovský [-] ) , J. Melichar [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] (46. P. Havlíček [-] ) , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] (78. P. Pohorský [-] ) , K. Vacek [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , L. Braný [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - D. Kubec [-] (58. M. Svoboda [-] ) , A. Jasz [-] , J. Kukač [-] , D. Pešta [-] - F. Iheanacho [-] (86. L. Maršoun [-] ) , M. Klauz [-] (82. R. Vojkůvka [-] )

ŽK: 27. J. Žák , 63. O. Páv , 65. K. Vacek , 67. M. Jíša - 31. J. Kukač , 73. D. Pešta , 73. L. Braný .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.