0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předota hrdinou zápasu


Branky


0

Semice - Domácí šli do utkání s touhou potvrdit tři body z těžké půdy z Hvozdnice, ale na hřišti bylo prakticky jen jedno mužstvo a to hosté. Klíčany se výhrou vyhouply v tabulce už na šesté místo. Velkou měrou se na výhře podílel Předota, který se trefil dvakrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předota poprvé

Od první minuty měly Klíčany převahu. V 5' pálil do připraveného brankáře domácích T. Krimlák a stejně tak si v 10' vedl i Šelicha. Ve 13' se měnilo poprvé skóre. Z hranice pokutového území napřáhl Předota a jeho technická střela k tyči poslala Klíčany do vedení - 0:1. Hosté skoro nepůjčili domácím míč a dál diktovali tempo utkání.

 

Ve 20' nastřelil Petříček tyč brány, ve které stál domácí Plaček. Po půl hodině hry se do útoku dostali konečně i domácí a hned z toho byla velká šance. Sám na branku, kterou hájil Malý, postupoval Jareš, ale nedokázal ho překonat. V dalších šancích ve zbytku prvního dějství pálili mimo hostující Jurčík a břevno po hlavičce orazítkoval Hájek. 

 

 

Předota podruhé

Na začátku druhého dějství se v dobré pozici ocitl Neuhausel, ale nabídku na snížení stavu o jednu branku odmítl. V 60' pálil z trestného kopu Hobík, ale jeho střela mířila vysoko nad branku Malého. V 65' dal klid na klíčanské kopačky Minha, který z první napálil odražený míč k pravé tyči a hosté tak vedli o dvě branky - 0:2. 

 

V 67' to bylo už o tři branky. Klíčany se blýskly krásnou akcí, která by v hokeji patřila do Zlaté helmy v podání akce. Hájek nasadil jesle jednomu ze soupeřů a poté mezi dvěma obránci poslal míč na pravou stranu, kde byl připravený Socha a ten se neukvapil a vybídl k zakončení z ideální pozice Předotu, který si věděl rady a přidal svůj druhý gól v utkání - 0:3. Ve zbytku utkání hosté hru kontrolovali a další šance už nepřišly. Za zmínku stojí pouze střela domácího Hobíka, která ale skončila vysoko nad brankou.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Štěpán Vošta, obránce: "Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a dát brzy branku a to se také povedlo. První poločas byl zcela v naší režii, soupeře jsme k ničemu nepustili, až na jeden únik, který náš brankář chytil. Bohužel se nám podařilo v první půli vstřelit jen jeden gól, i když šancí jsme měli více. Druhý poločas již nebyl tak jednoznačný, ale přesto jsme vstřelili dva góly, které nás již uklidnily a zápas jsme dotáhli ke tříbodovému zisku bez větších problémů."



Sestavy


AFK Sokol Semice
P. Plaček [-] - P. Hobík [-] , P. Šťastný [-] , P. Rychtařík [-] , D. Šimek [-] (62. D. Holas [-] ) , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] , P. Švarc [-] (79. D. Houška [-] ) , M. Koštíř [-] , J. Pavliš [-] (46. T. Holan [-] ) , Š. Bříza [-]

TJ Klíčany
K. Malý [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] (88. L. Spilka [-] ) , Š. Vošta [-] - T. Jurčík [-] (46. D. Minha [-] ) , J. Předota [-] (70. R. Kříž [-] ) , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , R. Šelicha [-] - T. Krimlák [-] (63. M. Socha [-] ) - T. Petříček [-] (82. P. Dvořák [-] )

ŽK: 48. Š. Bříza - 14. T. Petříček , 28. M. Krimlák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Radina Marek - HRON Karel, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.