Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Semice odjely ze Strašecí s bůrem!


Branky


0

Nové Strašecí - Do Nového Strašecí přijely Semice, které v minulém kole dostaly od Libiše šest branek. Strašecí zase naopak vyhořelo na hřišti Horek. Oba týmy chtěli napravit reputaci z minulého kola, ale favoritem bylo Nové Strašecí a to se také potvrdilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas režíroval Ducár

Lepší start do utkání si domácí přát nemohli. Ve 3' minutě byl faulován Svoboda a k přímému kopu se postavil Ducár. Krásnou střelou nedal Plačkovi v bráně Semic žádnou šanci - 1:0. Další šance domácí nevyužily.

 

Skóre se měnilo až ve 20'. Opět u toho byl aktivně hrající Ducár, který utekl po lajně a našel přesně Kaválka, který bombou pod břevno rozjásal domácí podruhé - 2:0. Ve 28' rozehrával nacvičený signál strašeckých Palko na Kaválka, ale tomu střela nesedla. Míč se dostal ale ke Svobodovi, který z otočky zakončil přesně - 3:0. Poté zahrozili také hosté a střelu Šimka zastavila horní konstrukce brány, kterou střežil Doubrava.  

I ve druhém poločase se trefil Kaválek

Do první šance druhého poločasu se po chybě domácích dostal hostují Šimek a po překonání Doubravy už zvedal ruce, ovšem na brankové čáře míč vykopával stoper Mrázek. Situace se po chvíli opakovala a Mrázak vykopál i tentokrát. To bylo ze strany hostů vše a zbytek utkání si již domácí pohlídali a přidali další dvě branky.

 

Nejprve v 65' prošel půl hřiště sám Palko a přízemní střelou z vápna překonal Plačka - 4:0. V 83' svým druhým gólem v utkání zvýšil na konečných 5:0 Kaválek.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Lukáš Beneš: "Celý zápas byl pod naší kontrolou."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Kaválek [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] (73. M. Kříž [-] ) , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] , M. Bláha [-] (63. M. Erba [-] ) , M. Mžourek [-]

AFK Sokol Semice
P. Plaček [-] - J. Vavřík [-] (46. P. Hobík [-] ) , T. Holan [-] (60. J. Havránek [-] ) , P. Rychtařík [-] , D. Šimek [-] , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] (46. V. Kavka [-] ) , P. Švarc [-] , M. Koštíř [-] , M. Novák [-] , J. Pavliš [-]

ŽK: 34. J. Kapek , 63. M. Mžourek , 78. M. Kaválek - 22. Š. Jareš , 35. M. Neuhausel , 58. T. Holan , 60. V. Kavka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvaroh Petr - NEJEDLO Tomáš, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.