4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Galbavý řídil výhru Slaného


Branky


0

Slaný - Domácí chtěli odčinit zápas prvního kolo a prohru s nováčkem. Na soupeře ze Semic, který naopak první kolo zvládl, doslova vletěli a již po půl hodině byl stav na světelné tabuli 3:0. O dvě branky se postaral Galbavý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Galbavý

Hned na začátku ve 4' byl faulován Galbavý a sám faulovaný poslal v 5' domácí Slaný do vedení. V 15' zahrával Galbavý rohový kop a na jeho centr si naskočil Vavřík, ale minul. O pět minut později se v obrovské šanci ocitl Maroušek, ale trefil pouze tyč. Ve 29' střílel Hartman a Hořejší tečoval za Štruplova záda - 2:0.  O dvě minuty později se po akci Tikovského trefil podruhé Galbavý. 

Galbavý se hattricku nedočkal

Hosté se první šance dočkali až v 54'. Ščastný ale branku Sedláka netrefil. V 60' zahrozil znovu Galbavý, ale skvělý Štrupl dokázal vyrazit na rohový kop. Galbavý hrál skvělý zápas a v další šanci v 67' byl znovu on, ale tentokrát branku Semic netrefil. Josef Galbavý byl opravdu při chuti, jeho individuální akci v 80' zastavilo až břevno. Definitivní podobu skóre dal Ahmed v 89' - 4:0. 



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (76. M. Holly [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (68. U. Ahmed [-] ) , L. Stožický [-] (68. M. Žahour [-] ) , M. Tikovský [-] (58. O. Zelenka [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , J. Kubaška [-] (11. D. Sirůček [-] ) , P. Čablík [-]

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - P. Švarc [-] , Š. Bříza [-] , D. Šimek [-] (62. D. Holas [-] ) , P. Hobík [-] , J. Vavřík [-] , P. Šťastný [-] , P. Rychtařík [-] (70. V. Kavka [-] ) , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] , M. Koštíř [-]

ŽK: 44. M. Hartman - 4. P. Šťastný , 25. D. Šimek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.