Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2018 17:00

30.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli sedm branek


Branky


0

Ve středečním divizním utkání si naši fotbalisté připsali tři body za výhru 4:3 proti zachraňujícímu se Šternberku a v tabulce poskočili na 7. místo se ziskem 32 bodů. Osm kol před koncem soutěže si tak již naše mužstvo prakticky splnilo cíl v podobě zachování divize i pro soutěžní ročník 2018/2019. Jaký to rozdíl oproti dvěma předchozím sezónám, kdy jsme bojovali o záchranu doslova do poslední minuty závěrečného kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pojďme ale ke středečnímu zápasu, který sledovalo pouze 223 diváků, což je na frýdlantské poměry velmi slabá návštěva. Středy s návštěvností hýbou tradičně výrazně směrem dolů. Začátek utkání vyšel Frýdlantu znamenitě. Běžela 16. minuta a na ukazateli skóre již svítilo 2:0. Svou premiérovou branku dal v dresu 1. BFK David Kučera a o chvíli později si míč krásně zpracoval Wludyka a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Tentýž hráč mohl skóre navýšit, ale ve 28. minutě naopak udeřili hosté. Tvrdá střela z kopačky Kuby se od tyče odrazila za záda bezmocného Prepsla. Do poločasu se skóre ještě jednou měnilo, k radosti frýdlantských fandů skóroval Šnyta a do kabin se šlo za stavu 3:1.

 

Ve druhé půli hosté přidali a hru srovnali. Přišla 48. minuta a přetažený centr usměrnil do sítě hostující Zifčák (3:2). V 53. minutě pak mohli diváci sledovat nádhernou akci, kdy Dvořák po pravé straně zatáhl míč do vápna, zasekl jej a poslal dlouhý centr, který Kučera usměrnil na Svatonského a ten hlavou navýšil na 4:2. Radost ani tentokrát netrvala dlouho a o dvě minuty později Togel snížil hlavou na 4:3. V 74. minutě dokonce zazvonilo břevno frýdlantské svatyně, míč na poslední chvíli vytěsnil Prepsl. V 81. mohl hosty definitivně poslat do kolen Šnyta, ale svůj průnik zakončil střelou do gólmana. Zajímavou možnost měl i střídající Hutník a tak v 90. minutě přišel málem trest, kdy jasnou tutovku zlikvidoval brankář Prepsl. Konečný výsledek 4:3 přinesl Frýdlantu další tři body a v neděli 6. 5. od 16:30 se mohou frýdlantští příznivci těšit na souboj s Bohumínem. Hrajeme opět doma!

 

zdroj: http://1bfk.cz



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Ondřej Prepsl (brankář): Mám dnes upřímně smíšené pocity. Místo abychom navýšili během zápasu skóre, utkání si užili a bavili se fotbalem, tak jsme soupeři nabídli snížení a málem i srovnání skóre. Zbytečně jsme si to sami zkomplikovali. Je to opravdu zvláštní, když doma dostanu tři branky a ještě mně ostatní plácají po rameni. V neděli nás čeká Bohumín a věřím, že když se zase vrátíme k poctivé práci směrem dozadu, že i v tomto utkání máme šanci uspět“




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Dvořák [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] , D. Marek [-] - D. Kučera [-] , R. Šafner [-] , J. Svatonský [-] (86. M. Šigut [-] ) , J. Wludyka [-] (60. A. Kratochvíl [-] ) - M. Šnyta [-] (82. D. Hutník [-] )

FK Šternberk
L. Sohlich [-] - M. Kuba [-] , R. Kopecký [-] , M. Coufal [-] (56. D. Kuba [-] ) , J. Smrček [-] - J. Toman [-] , J. Tögel [-] , P. Zifčák [-] , T. Mudrák [-] - T. Hlaváček [-] , J. Jurečka [-] (69. D. Lošťák [-] )

ŽK: 88. J. Hrdlička - 56. T. Mudrák , 78. R. Kopecký , 80. M. Kuba , 84. P. Zifčák .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - TRIGAS Paskal, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.