Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice přetlačily Jeseník


Branky


13

Výborné utkání, které nepostrádalo nasazení, vášeň, emoce a kvalitní fotbal. Prohráli jsme 2:3, ale naši hráči, jak se říká, do toho dali srdce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí stále hrají o nejvyšší divizní příčky, Jeseník po fantastickém vítězství nad Novým Jičínem důrazně zaklepal na vrata s nápisem záchrana. A do Kozlovic přijel v uvolněné náladě. Stále bez zraněného Minky, kterého na marodce doplnil Karakasidis, a poprvé v jarní části i bez brankářské dvojky Pastuchy. Právě tato absence měla mít v závěru utkání zásadní význam.

Začali jsme dobře a při chuti byl zejména Kysela. Ten si ve vápně dovolil parádičku proti domácímu Střelcovi a krásným technickým pokusem z úhlu poslal Jeseník do vedení. Chvíli poté to byl opět Kysela, kdo pálil z voleje v pádu mimo tyče. Domácí se zastřelovali z dálky a lítalo jim to všemi možnými směry. Vyrovnání zařídil hlavičkující Galetka ve 20. minutě.

Těžké chvíle jsme prožívali na konci poločasu, kdy Červenka dvěma skvělými zákroky zajistil remízovou přestávku.

Druhý poločas přinesl parádní podívanou a v krásném kozlovickém areálu se jen málokdo z tří stovek diváků mohl nudit. Kozlovice se snažily tvořit hru, Jeseník sázel na brejky. V 57. minutě dostal míč do běhu Furik, prosmýkl se mezi dvěma obránci a řítil se sám na branku, když byl na hranici pokutového území atakován. Rozhodčí to jako faul neposoudil a v jesenickém táboře začaly pracovat nervy. V 75. minutě dal Galetka gól opět hlavou na 2:1. Brankář Červenka po gólu vysprintoval z brány až do středu hřiště a pořádně vynadal domácímu hráči, který nepřerušil rozjetou gólovou akci kvůli zranění Mlynáře. Nezůstalo jen u slov, hlouček hráčů se postrkoval, poté náš brankář zakopl míč směrem k divákům, čímž si během jediné minuty řekl o druhou žlutou kartu. Při odchodu ze hřiště si to ještě jednou vyřídil se soupeřem, s diváky a nakonec i s dveřmi v kabině.

„Mrzí mě, co se stalo, byl to zkrat. Omlouvám se všem za své chování. Neudržel jsem nervy ve vypjaté chvíli a bohužel už to nejde vrátit,“ řekl po utkání Jirka Červenka. Jesenický klub v pondělí poslal do Kozlovic i na svaz omluvný dopis a je připraven uhradit škodu způsobenou na dveřích v kabině.

Ale zpět k utkání, které ve svém závěru přineslo velké záležitosti. Jeseník hrál i v oslabení dobře. Do branky se postavil hráč z pole, autor našeho prvního gólu Pavel Kysela. V poslední minutě jsme dostali možnost zahrát přímý volný kop z nadějné pozice. Míč si postavil Furik, všichni čekal přímou střelu na branku, ale místo toho šla přihrávka kolem zdi, za kterou si zaběhl Bříza a ranou z úhlu vyrovnal. Jesenickou euforii bohužel brzy vystřídalo hluboké zklamání. Kozlovice v nastaveném čase rozehrávaly tři rohové kopy v řadě. Po tom posledním se míč dostal ke Střelcovi, jehož nepovedená střela skončila u tyče.

Smutek z prohry gólem v posledních vteřinách byl velký, přesto naši hráči mohli odcházet se vztyčenou hlavou. Proti soupeři z popředí divizní tabulky ukázali, že jednoznačně patří do divize.

Což se formálně potvrdilo bezprostředně po utkání, kdy přišla informace z Frýdlantu, že domácí tým zdolal Petrovice vysoko 6:1. Náš poslední pronásledovatel definitivně odpadl a jesenická záchrana v divizi je oficiálně potvrzena.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - D. Střelec [-] , Š. Přikryl [-] , A. Galetka [-] (85. D. Pavelka [-] ) , M. Schlehr [-] , P. Nekuda [-] , J. Šolin [-] , K. Chudoba [-] (71. F. Přikryl [-] ) , A. Řehák [-] , T. Heger [-] , M. Král [-]

FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Řezníček [-] (85. T. Andrušík [-] ) , D. Marcinov [-] (67. A. Bříza [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] , P. Kysela [-] , M. Furik [-] (92. M. Planý [-] ) , D. Macura [-] , J. Mráz [-] , V. Keltner [-]

ŽK: 59. A. Řehák , 88. T. Heger - 58. P. Plhák , 65. D. Macura , 66. J. Mráz , 75. M. Furik , 75. J. Červenka . ČK: 76. J. Červenka .
Počet diváků: 309. Rozhodčí: Duda Radim - MANKOVECKÝ Tomáš, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích