1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 10:15

25.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov se nadále potácí v krizi


Branky


16

Kozlovice utekly až na tříbrankový rozdíl. Brumov pouze snížoval na konečných 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O záchranu hrající Brumov přivítal na svém hřišti velice silný celek z Kozlovic. Po úvodním vzájemném oťukávání udeřily Kozlovice po jedenácti minutách hry, kdy odcentroval z pravé strany jejich záložník, a nedůrazu v domácí obraně využil kanonýr Galetka a míč skoro v leže hlavou dotlačil do kasy - 0:1. Druhý gólový úder si Kozlovice schovaly na 34. minutu, kdy po rychlé kombinační akce i přes problémy si zpracoval balon zkušený Nekuda, který si zasekl balon a střelou kolem brankáře podruhé opařil brumovskou družinu - 0:2. Zbytek poločasu se už dohrál a do kabin šly Kozlovice s dvoubrankovým náskokem. 

 

Brumov se po pauze snažil ještě něco s výsledkem udělat a bušil do obrany Kozlovic, které naopak toho využívaly k rychlým brejkům do jejich obrany. Snaha Brumova byla hodně jalová. Brejky Kozlovic byly naopak velmi nebezpečné. Třetí gólový úder zasadily Kozlovice domácím v 74. minutě, když po bleskové akci po pravé straně a centru do vápna si našel míč Galetku, který ještě prvním pokusem brankáře domácích Pjajka nepřekonal, ale s dorážkou už byl úspěšnější - 0:3. Domácí snížili o čtyři minuty později, kdy se z rohového kopu prosadil na přední tyči Kolouch - 1:3. V závěru se už skóre nezměnilo a Brumov si prohrou zadělal na veliké problémy.



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] , T. Kolouch [-] , D. Polách [-] (31. J. Búbela [-] ) - P. Vlček [-] , J. Vítek [-] , M. Kolář [-] (88. O. Janáč [-] ) , T. Chuchma [-] , M. Zvoníček [-] (63. M. Kubiš [-] ) - M. Novák [-]

FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - L. Petržela [-] , D. Střelec [-] , Š. Přikryl [-] (86. J. Vogl [-] ) , A. Galetka [-] , M. Schlehr [-] , P. Nekuda [-] (83. K. Chudoba [-] ) , J. Šolin [-] (62. D. Pavelka [-] ) , A. Řehák [-] , T. Heger [-] , L. Zelina [-]

ŽK: 28. D. Střelec .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Poláček David - KOSTELNÍK Tomáš, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

V tomto případě nebude platit, že fotbal nemá logiku !

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza