Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín nadělil pětku Šternberku


Branky


19

Po předcházející čtvrté jarní výhře v řadě Petrovicích, nastoupili fotbalisté Nového Jičína na domácím trávníku s odhodláním pokračovat ve vítězné jarní sérii, což se jim nakonec zlepšenou hrou, zejména ve druhém poločase i podařilo i díky čtyřem brankám nejúspěšnějšího střelce soutěže Pyclíka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celých prvních třicet minut se hrál fotbal, dalo by se říci „nic moc“ téměř bez šancí, což překvapilo u domácích, kteří hodně kazili zejména v rozehrávce, čehož využívali hosté, kteří  se viditelně nikam moc dopředu „nehnali“, k dlouhým nákopů směrem k novojické šestnáctce. Z těchto situací přišla po čtvrthodině hry přece jen dosti nebezpečná střela domácího Staňka, která těsně minula tyč branky hostí, na druhé straně se o pár minut později dostal po ojedinělé akci hostí míč do pokutového území k Jurečkovi, jehož přihrávku nejlepší střelec Šternberka Zifčák naštěstí dobře nezpracoval a docela dobrou šanci nezúročil. Domácí začali přece jen více dostávat dopředu zpřesněnou hrou  až na začátku druhé půlhodinky. Jejich první velká šance přišla po rychlém brejku Pyclíka s přihrávkou napříč šestnáctkou Staňkovi, který ji však nevyužil, v zápětí vyrážel Hlaváček střelu Javorka z brankové čáry, poté gólman Pobeška vyrážel bombu kapitána Švece, aby v zápětí  vyrazil obránce Pyclíkovu hlavičku na tyč své branky. Běžela poslední minuta první půle a domácí se konečně dočkali vytouženého gólu, o který se postaral Pyclík, když osamocen v útoku po kolmici od Opatřila, nedal Pobeškovi žádnou šanci vyniknout - 1:0.
    Z druhé půle uběhla pouhé dvě minuty a domácí se mohli radovat podruhé poté, co opět Pyclík dostal další kolmou přihrávku, tentokráte od Kalicha a pohodlně „zavěsil“ - 2:0. Domácí ostrostřelec byl tentokrát při střelecké chuti, protože o další čtyři minuty později zkompletoval svůj hattrick, když po odraženém míči od obránce na hranici pokutového kopu, prostřelil vše, co stálo v cestě míči do sítě branky hostí - 3:0. Poté už byli domácí zcela „na koni“ a jejich hra v dalších minutách zcela odpovídala velké převaze. Zatímco hosté se horko těžko dostávali přes půlící čáru, domácí si vytvářeli další a další šance k navýšení skóre. Jednu z nich měl střídající Farkas, který trefil z přímého kopu snad ze třiceti metrů spojnici branky hostí, o pět minut později si již jeho další „zatočený“ přímý kop z úhlu z pětadvaceti metrů našel přes všechny obránce cestu až do sítě branky Pobešky - 4:0. Zatímco v samotném závěru utkání hosté zcela rezignovali, domácí jim po další pěkné kombinační akci přidali z kopačky Pyclíka na cestu domů pátý gól, čímž korunovali výborný výkon ve druhém poločase zcela jednoznačným a zaslouženým vítězstvím.

 

zdroj: https://www.fotbal-novyjicin.cz



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Pavel Hajný: „Šternberk v prvním poločase celkem dobře bránil a my jsme se pětadvacet minut nemohli pořádně dostat k nějakým šancím. Navíc jsme tam přežili jejich jednu velkou možnost. S koncem poločasu ale náš tlak sílil a zápas výrazně ovlivnila naše vedoucí branka v poslední minutě prvního poločasu. Na začátku druhého poločasu jsme pak rychle přidali dvě branky a tím jsme zápas rozhodli. Hru už jsme pak měli jasně ve své moci."




Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - T. Wolf [-] (78. T. Pokorný [-] ) , P. Macíček [-] , O. Malina [-] - M. Švec [-] , J. Opatřil [-] , M. Staněk [-] , J. Kalich [-] (57. P. Urbanovský [-] ) , J. Juříček [-] (70. M. Kiss Farkas [-] ) - O. Pyclík [-] - D. Javorek [-]

FK Šternberk
M. Pobeška [-] - M. Tomanec [-] , J. Smrček [-] , P. Novosad [-] (83. I. Lošťák [-] ) , M. Kuba [-] - J. Toman [-] , J. Tögel [-] , P. Zifčák [-] - J. Jurečka [-] (62. D. Kuba [-] ) , T. Hlaváček [-] , D. Lošťák [-]

ŽK: 76. M. Kuba .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - KOTALA Filip, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Macíček
Tip experta: výhra domácích

Bude se chtít potvrdit těžká výhra z venku a nj se může dotáhnout na první 3 týmy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích