J. Smrček 29. (p.)
1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nad Šternberkem se přehnala jarní smršť!


Branky


29. J. Smrček (p.) - 9. T. Gebauer , 20. F. Labuda (p.) , 22. J. Býma , 44. J. Býma
17

V minulém kole si domácí přivezli veledůležité body v boji o zachování divizní příslušnosti z Jeseníku. V dnešním utkání věřili, že se vítězstvím posunou z propadliště tabulky do vyšších pater. Jejich naděje však trvala pouhých dvacet minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vývoj zápasu ovlivnila už 1. minuta. Domácí Lošťák se dostal do vyložené gólové šance, ale v koncovce trestuhodně selhal! Trest přišel v 9. minutě. Jedovku Labudy brankář Havlíček vyrazil, ale dorážka Gebauera poslala hosty do vedení – 0:1. Vyrovnat mohli domácí v 8. minutě, šance Tomance však zhasla po výtečném zákroku brankáře Hampla. Ve 20. minutě se parádně uvolnil Pecuch, brankář Havlíček ho poslal k zemi a nařízenou penaltu neomylně proměnil kanonýr Labuda – 0:2. Nad mužstvem domácích se přehnala nevídaná smršť. Ve 22. minutě zahrál Haas famózně přímý kop a nechytatelná hlavička Býmy srazila domácí do kolen – 0:3!!! Jiskřičku naděje na zvrat ve vývoji utkání přinesla 29. minuta hry. Zákrok hostujícího obránce na Jurečku posoudil rozhodčí jako penaltový a Smrček upravil stav na – 1:3. Hosté však už více domácím nedovolili. Šternberský Zifčák se gólově neprosadil ve 34. minutě. Hosté mohli přidat další gól ve 38. minutě po rohu Strakoše se hlavička Rychnovského mezi tyče nevešla. Ve 44. minutě se však hosté znovu radovali. Jako přes kopírák rozehrál Haas znovu báječně přímý kop a Býma se svým druhým gólem zapsal do střelecké listiny – 1:4!!! Z tohoto K.O. úderu se už domácí do konce zápasu nevzpamatovali. 

 

Ve 2. poločase měli několik nadějných šancí, ale gólovou mušku nenašli. V 50. minutě pálil z dobré pozice Zifčák vedle. V 54. minutě připravil Hampel fantastickým zákrokem o gólovou radost Tögla. V 57. minutě zakončil Lošťák své sólo střelou jenom do boční sítě. Hosté s přehledem kontrolovali hru. Své vedení mohli zvýraznit v 65. minutě, ale ukázkový volej Labudy zasvištěl jenom nad břevnem už překonaného Havlíčka. Z gólu se ještě znovu neradovali ani Hlaváček v 67. minutě, ani Lošťák v 87. minutě. Hosté si tak připsali na své konto cenné tři body a minimálně do nedělních dohrávek je vítězství katapultovalo na 1. místo divizní tabulky skupiny „E“!   

zdroj: Dolní Bebešov - web



Ohlasy k zápasu


FK Šternberk
Domácí trenér – Jaroslav Fencl: Zápas jsme nezvládli. Hosté vyhráli zaslouženě. Dokázali využít naše chyby ze standardních situací a když nás opustila v gólových příležitostech střelecká muška, tak je výsledek právě takový…

FC Dolní Benešov
Hostující trenér Marcel Melecký: Z vítězství na hřišti soupeře máme dnes radost dvojnásobnou. V náročném „anglickém“ týdnu jsme se na domácím trávníku dvakrát z vítězství neradovali, a tak je to dnešní, navíc zasloužené doslova léčivým balzámem do dalších divizních zápasů!



Sestavy


FK Šternberk
M. Havlíček [-] - J. Smrček [-] , P. Novosad [-] (33. J. Tögel [-] ) , M. Tomanec [-] , M. Kuba [-] - D. Kuba [-] , P. Zifčák [-] , J. Toman [-] , T. Mudrák [-] - D. Lošťák [-] , J. Jurečka [-] (46. T. Hlaváček [-] )

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - M. Pecuch [-] , L. Foitzik [-] (33. M. Hartmann [-] ) , M. Strakoš [-] (60. J. Šefčík [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (66. D. Mlýnek [-] ) , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , J. Býma [-] , D. Rychnovský [-]

ŽK: 25. J. Jurečka - 27. T. Moravec , 87. J. Býma .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: Částečka Michal - GALÁSEK Michal, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: David Juřica
Tip experta: výhra domácích

Překvapení kola, Šternberk bude chtít navázat na dobrý výsledek z Jeseníku.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích