4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naděje žila do pauzy. Pak přišla pohroma


Branky


46. R. Vaclík (vl.) , 50. M. Schlehr , 68. A. Galetka , 76. A. Galetka - 90. D. Jatagandzidis (p.)
15

Čtvrtá porážka v řadě posunuje Bospor do pásma ohrožení sestupem. V Kozlovicích se hosté vydrželi bránit jen do poločasu, po přestávce domácí favorit dokázal být produktivní a čtyřikrát poslal míč do sítě. Ze strany divizního nováčka to byl pak už jenom chaos a zmar. Bohumíňáci přišli o další dva hráče a to je ve středu čeká dohrávka v Dolním Benešově…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráz zápasu naznačil už smolný úvod. Domácí Schlehr se po pár vteřinách snažil o vstřelení gólu tak vehementně, že kolenem udeřil do hlavy padajícího brankáře Jakuba Švrčinu. Opora Bosporu dlouho zůstala v péči maséra, vítěz loňské soutěže deníku Sport s nejvíce udrženými čistými konty ještě zkusil pokračovat v zápase, ale po deseti minutách si řekl o střídání. Do brány tak musel Lukáš Baráni, který si tak odbyl velkou premiéru v bohumínském dresu.

Ve 23. minutě měl štěstí, že Galetka po sklepnutí hlavou pálil zblízka vysoko nad. O šest minut později se branka zdála nízká i Přikrylovi po zpětné přihrávce, stejný hráč pak promrhal ještě další dvě tutovky, kdy nejprve nepotrestal špatný odkop a pak zazdil další tutovku. A tak málem vytěžil maximum z minima Bospor – bombu Dominika Paleje ze 43. minuty k lítosti asi třicítky fanoušků Bosporu vyrazil gólman Konečný. A aby nebylo smůly dost, hostům se ještě zranil před pauzou Jaroslav Kubinski.

 

Po přestávce přišla pohroma. Hned ve 47. minutě vypálil z 22 m Kyselák a Richard Vaclík balón tečoval před Baránim tak nešťastně, že bohumínský gólman nemohl reagovat – 1:0. O chvíli později znovu obživlo v praxi klišé „nedáš – dostaneš“. Po přihrávce Jana Nowinského v nejhezčí akci Bosporu v zápase David Jatagandzidis zblízka nepropálil Konečného, a hned z protiakce a přízemním centru z pravé strany skóroval z malého vápna Schlehr – 2:0.

Gólman Baráni pak zabránil jistému gólu, kdy reflexivně vyrazil ránu Pavelky, ovšem v 69. minutě znovu chyboval střed bohumínské defenzivy při rozehrávce a po přihrávce Kyseláka se trefil agilní Galetka – 3:0. Osm minut nato utekl znovu po pravé straně Chudoba, přesně našel znovu Galetku, který věděl, co s míčem – 4:0.

Deset minut před koncem vyhrál Baráni i svůj druhý minisouboj s Pavelkou, ovšem domácí si už počínali v zakončení přece jenom bohorovněji. Vymstilo se jim to v poslední minutě, kdy Jatagandzidis s Nowinski vysokým napadáním donutili domácí k chybě, brankář Konečný si pak pomohl proti nejlepšímu střelci Bosporu faulem a sám postižený z penalty pátým gólem v sezóně alespoň kosmeticky upravil skóre – 4:1.

Před středeční dohrávkou v Dolním Benešově tedy nic moc vyhlídky, zvláště když gólman Jakub Švrčina bude muset s lehkým otřesem mozku minimálně dva týdny nuceně odpočívat. Bez vůle, nasazení a především disciplíny se body budou sbírat těžko… A to ještě rozjetý příští soupeř Bosporu v případě tříbodového zisku může poskočit do čela divize E.

 

zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - T. Heger [-] , M. Dostál [-] , D. Střelec [-] (54. D. Pavelka [-] ) , M. Král [-] , A. Galetka [-] , M. Schlehr [-] , F. Přikryl [-] , O. Kyselák [-] (71. K. Chudoba [-] ) , A. Řehák [-] , Š. Přikryl [-] (67. L. Petržela [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] (10. L. Baráni [-] ) - R. Košťál [-] , L. Poštulka [-] , J. Nowinski [-] , R. Vaclík [-] , A. Leibl [-] - J. Kubinski [-] (44. J. Ferenc [-] ) , D. Palej [-] , F. Hanus [-] - D. Jatagandzidis [-] , M. Hanus [-] (62. P. Šiška [-] ) -

ŽK: 90. R. Konečný - 66. D. Jatagandzidis .
Počet diváků: 355. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - BUČEK Vítězslav, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích