Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

20.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jeseník nezvládl zápas se Šternberkem


15

Jeseník nezvládl domácí utkání s předposledním týmem divizní tabulky. Po špatném úvodu se Jeseník nedokázal vrátit do zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 2. minutě Lošťák využil zaváhání v naší obraně a pod padajícím Pastuchou otevřel skóre. V 6. minutě prohraný souboj u postranní čáry, prudká střela z úhlu, kterou náš gólman neudržel a volný Jurečka doklepl do sítě – 0:2. Ve 35. minutě jsme nepokryli prostor před brankou a úplně volný Mudrák z blízka k tyči zvýšil na třígólový rozdíl. A ve 38. minutě zakončoval rychlý protiútok Zifčák. Hosté využili tragického výkonu jesenického mužstva. Byli rychlejší, důraznější, vyhrávali osobní souboje, ovládli střed pole a potrestali individuální chyby v kombinaci se špatným pozičním bráněním. Jeseník zaostal ve všem a po čtvrtém gólu diváci houfně opouštěli stadion.

 

 

Ti věrní, kteří zůstali, viděli snahu o zlepšení hry v druhé půli – přístup hostů ale pochopitelně ovlivnil čtyřgólový náskok. Z našich situací stojí za zmínku v prvním poločase nadějný únik Kysely, který byl zastaven a zavánělo to pokutovým kopem. Břízův pokus z přímého kopu zblokoval obránce na roh. V druhé půli si gólman hostí bezpečně poradil s Plhákovou střelou a Karakasidisova hlavička šla vedle. S přibývajícím časem bylo důležitější už jen důstojně a bez újmy dohrát nepovedený zápas. Bohužel, nepovedlo se. V 73. minutě Macura sundal unikajícího soupeře a za zmaření zjevné gólové šance uviděl na přímo červenou kartu. A to znamená další vážné oslabení, minimálně pro příští utkání. Nařízený pokutový kop poslal Tögel do břevna, Šternberk se ale přece jen v závěru dočkal pátého gólu, který dal hlavou Jurečka.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


FK Jeseník
J. Pastucha [-] - D. Marcinov [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] (61. J. Prachař [-] ) , P. Kysela [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] (71. A. Jurčák [-] ) , V. Keltner [-] (18. T. Andrušík [-] )

FK Šternberk
M. Havlíček [-] - M. Kuba [-] , M. Tomanec [-] , P. Novosad [-] (63. D. Kuba [-] ) , J. Smrček [-] - P. Hustý [-] (10. J. Tögel [-] ) , J. Toman [-] , P. Zifčák [-] , T. Mudrák [-] (77. T. Hlaváček [-] ) - D. Lošťák [-] , J. Jurečka [-]

ŽK: 65. D. Macura , 69. J. Vavrač - 47. T. Mudrák . ČK: 73. D. Macura .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: KOTALA Filip - DUDEK Matěj, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza