Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frýdlant přejel Kozlovice


Branky


12

Ve středeční dohrávce proti týmu z Kozlovic si naši fotbalisté připsali další tři jarní body a dokonce si s chutí zastříleli. 1. BFK Frýdlant předvedl jeden z nejlepších výkonů jara a potěšil tak domácí fanoušky, kterých na zápas vzhledem ke středečnímu termínu příliš nedorazilo, ale ti co přišli, rozhodně nelitovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FK Kozlovice přijely do Frýdlantu se ztrátou pouhých 5 bodů na vedoucí Ústí, očekával se těžký zápas a vyrovnaný boj. Domácí však předvedli výborný výkon, kdy soupeře zaskočili svou aktivitou, kombinační hrou, nádhernými akcemi směrem dopředu a šancemi, z kterých nakonec padly čtyři branky. Domácí fanoušci se ve středečním podvečeru opravdu fotbalem bavili.

V první půli našim fotbalistům trvalo dlouho, než se prosadili a fanoušci čekali na gól až do 40. minuty, kdy otevřel skóre Ondřej Škorik, jak jinak než hlavou (1:0). To byl důležitý moment a do šatny mohl ještě nadělit druhou branku Kučera, který trefil ale pouze tyč hostující svatyně.

Po změně stran fotbalisté 1. Beskydského FK ještě přidali na obrátkách. V 54. minutě rozjeli rychlou akci Šigut se Svatonským a posledně jmenovaný ji korunoval gólem na 2:0. Frýdlant chtěl více a hnal se za dalšími brankami, dvě výborné možnosti na zvýšení skóre měl Kučera a ke slovu se na druhé straně konečně dostali i hosté, míč mířící do šibenice vytáhl ven spolehlivý Prepsl. V 84. minutě si diváci potřetí zakřičeli gól a opět to byla rychlá a pohledná akce, kterou rozjel Šafner a ke skórování vybídl Šnytu, který si zřejmě vzal inspiraci z probíhajícího MS v hokeji a hokejovou kličkou obešel gólmana a zavěsil (3:0).  O tři minuty později dal konečnou podobu výsledku Hrdlička, který si po rohovém kopu na míč vyskočil nejvýše a hlavou skóroval na 4:0.

Tři body zůstaly doma, fanoušci si čtyřikrát zakřičeli gól a navíc tenhle zápas rozhodně nenudil. Jen tak dál, pánové a v neděli 20. 5. od 17 hodin pojďme na Vsetín!

 

zdroj: http://1bfk.cz



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šigut: “Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Myslím, že jsme byli ve všech směrech lepší, v důrazu, nasazení i zakončení. Hosty jsme pustili prakticky jen do dvou vyložených šancí. Hráli jsme poctivě z obrany směrem dopředu a to byl klíč k úspěchu. Věřím, že výhra o čtyři branky je nejlepší pozvánkou ne nedělní souboj se Vsetínem”,




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Škorik [-] (73. D. Hutník [-] ) , J. Hrdlička [-] , D. Marek [-] - D. Kučera [-] , R. Šafner [-] , M. Šigut [-] (66. M. Šnyta [-] ) , J. Svatonský [-] , J. Wludyka [-] , A. Kratochvíl [-]

FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - D. Pavelka [-] (77. J. Vogl [-] ) , T. Mazouch [-] , L. Petržela [-] (46. A. Galetka [-] ) , D. Střelec [-] , Š. Přikryl [-] , F. Přikryl [-] (57. K. Chudoba [-] ) , J. Šolin [-] , A. Řehák [-] , T. Heger [-] , L. Zelina [-]

ŽK: 35. O. Škorik , 38. M. Střižík , 63. M. Šigut , 86. R. Šafner - 26. F. Přikryl , 57. A. Galetka .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: Kaloč Radim - LUKAŠÍK Petr, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Jakub Eliáš
Tip experta: remíza

Frýdlant doma často neprohrává, Kozlovice ale neodjedou s prázdnou. Vidím to na pohledné utkání s dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza