Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 10:15

13.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku lépe zvládl Jeseník


Branky


0

 

Výborný fotbal, sedm gólů a konečně domácí vítězství. Kdo v neděli dopoledne i přes nepříznivé počasí dorazil na divizi v Jeseníku, určitě nelitoval. Druhý tým tabulky se v posledních týdnech výsledkově trochu trápí, ale fotbal rozhodně hrát umí, což ukázal i na jesenickém stadionu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Jeseník předvedl výborný výkon korunovaný čtyřmi brankami. Tu první vstřelil už v 7. minutě Karakasidis, který zůstal osamocen v pokutovém území soupeře a přízemní střelou prolomil střeleckou nemohoucnost mužstva Jeseníku v domácích zápasech. 1:0.  Na gól Jeseník doma čekal 225 minut.

 

Hosté brzy odpověděli, když centrovaný míč Červenka přizvedl jen k Voglovi a jeho hlavičkový pokus vykopával Macura už za čárou – 1:1.

 

Ale v 17. minutě si Marcinov naběhl za obranu, kam dostal elitní přihrávku od Řezníčka a chytrou technickou střelou obhodil vybíhajícího brankáře. A Jeseník opět vedl. 2:1.

 

 

 

 

V prvním poločase měly oba týmy několik slibných šancí, ale na další gól se čekalo až do 55. minuty. Macura byl faulován v pokutovém území a Bříza proměnil penaltu – 3:1.

 

Hosté to nevzdali, vytvořili si územní převahu a v 72. minutě byli znovu ve hře o body, když po standardce hlavičkoval do sítě Dostál. 3:2.

 

Jeseník bránil těsné vedení a vyrážel do brejků.

 

V 87. minutě domácí potrestali chybnou rozehrávku soupeře, Minka vyslal do šance Řezníčka, a ten svůj výborný výkon v utkání korunoval čtvrtým gólem domácích. 4:2.

 

V době, kdy už rozhodčí Šafrán, který celé utkání řídil s velkým přehledem a bezchybně, nastavoval dvě minuty k řádné hrací době, prosadili se ještě jednou hosté. V domácím brankovišti zůstal nepokrytý Nekuda, který zblízka doklepl centrovaný míč. 4:3.

Zdroj: FK Jeseník

 



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Karakasidis [-] , J. Mráz [-] , J. Řezníček [-] , D. Marcinov [-] (78. J. Minka [-] ) , M. Žák [-] , A. Bříza [-] (89. V. Keltner [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] (13. P. Plhák [-] ) , D. Macura [-]

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - P. Krejčíř [-] , M. Král [-] - L. Kaďorek [-] (46. O. Kyselák [-] ) , M. Schlehr [-] - A. Galetka [-] (59. Š. Přikryl [-] ) , P. Nekuda [-] - J. Vogl [-] , P. Sikora [-] , M. Dostál [-] , T. Heger [-]

ŽK: 67. A. Bříza , 88. J. Řezníček - 67. P. Sikora .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - BUREŠ Jakub, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.