2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín je k nezastavení


Branky


0

Už v šesti po sobě jdoucích zápasech muži Bosporu neprohráli, k jedné remíze z minulého kola v Petrovicích přidali proti Šternberku páté vítězství. Hosté bojovali i poločas v deseti, ale osudným se jim stalo, že neproměnili pokutový kop. Za domácí se prosadili Jakub Ptáček a zkušený Martin Opic, Hanáci snížili gólem až v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na mokrém, ale výborně připraveném trávníku to jako první zkusil Jan Ferenc, jeho tečovaná střela skončila vedle. Po rohu pak v malém vápně ze závaru domácí borci neprotlačili míč do sítě.

To v 17. minutě se už skóre měnilo. David Jatagandzidis skvěle zpracoval balón, ještě lépe vyslal šajtlí do úniku Jakuba Ptáčka, který zakončil po zemi a přesně – 1:0.

Hosté chtěli odpovědět z trestného kopu, ovšem Tögel našel jen náruč připraveného Jakuba Švrčiny.

Následoval centr Jakuba Sittka, po němž Jatagandzidis trefil protihráče, pak po akci Jana Nowinského těsně vedle tyče zamířil Ptáček. Ve 29. minutě už to vypadalo na srovnání – k trestnému kopu se postavil Smrček, jeho ránu levačkou musel parádně zneškodnit Švrčina.

Gólman Bosporu si poradil i s tečovanou střelou Hustého, ovšem pak se děly věci. Ve 34. minutě po akci Sittek – Ptáček – Nowinski zakončoval Jatagandzidis do prázdné brány, bohužel z ofsajdu, za pět minut střet Dušana Sochy, který ve středu zálohy zastoupil potrestaného Františka Hanuse, s protihráčem na hranici vápna posoudil sudí jako penaltový. Zifčák naštěstí trefil jen padajícího Švrčinu, který vystihl směr jeho rány.

 

A to zdaleka nebylo všechno. Hostující Kuba ve 40. minutě podklouzl při snaze zabránit bohumínskému rohu, nepovedlo se mu to a vztekle míč odhodil. Viděl druhou žlutou a hosté museli pokračovat dál v deseti. Následnou ránu Sochy z voleje přesto přežili, balón šel nad.

Bospor po přestávce hrozil. Střelu Jatagandzidise si pohlídal brankář Sohlich, který vyřešil i závar po střele Sittka. Po gólu prahnoucí Jatagandzidis neuspěl střelou po otočce, po skvělém centru Jana Ference chybělo pár centimetrů ke gólu také v letu zakončujícímu Sittkovi. Stejný hráč pak po minutě bombou levačkou trefil tyč.

Hosté ale nepůsobili odevzdaně a každé možnosti využívali k výpadům, Hustý po chybě v domácí obraně posunul míč směrem k opuštěné bráně, naštěstí byl na správném místě Lukáš Poštulka a uklidil balón na roh. Následně utekl hostům opět Jatagandzidis, jeho ránu však zastavil vracející se obránce.

V 76. minutě přišla pojistka. Trestný kop Dominika Paleje prodloužil hlavou střídající Martin Opic a Sohlich plachtil vzduchem zbytečně – 2:0. Definitivní pojistku měl na kopačce Milan Halaška, který úplně sám z deseti kroků těsně minul.

 

Pět minut před koncem trefil Tögel z trestného kopu břevno, z brejku po velkém přečíslení poslal Sittek míč pouze do náruče Sohlicha. Pak centr Tögela hlavičkoval osamocený Hustý vedle, ale nakonec se hosté dočkali. Po rohu v poslední minutě a velkém závaru se prosadil Smrček2:1.

Zdroj: FK BB



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, trenér: Tohle bylo utrpěné vítězství, z naší strany to byla bída. Soupeře v deseti jsme nebyli schopni přehrát, měli jsme hrát víc do šířky. Šternberk byl živější a měli jsme velkou kliku, že hosté dali gól až úplně v závěru. Nedotáhli jsme spoustu přečíslení, často jsme pokazili akci už v zárodku.




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Baculák [-] , J. Ferenc [-] (67. M. Jakubov [-] ) , L. Poštulka [-] , R. Košťál [-] - D. Socha [-] (46. M. Halaška [-] ) , D. Palej [-] , J. Nowinski [-] , J. Sittek [-] - D. Jatagandzidis [-] (73. M. Opic [-] ) , J. Ptáček [-] -

FK Šternberk
L. Sohlich [-] - M. Kuba [-] , R. Kopecký [-] , M. Tomanec [-] , J. Smrček [-] - P. Hustý [-] , J. Tögel [-] , P. Zifčák [-] , T. Mudrák [-] (58. J. Toman [-] ) , D. Kuba [-] - T. Hlaváček [-]

ŽK: 27. J. Nowinski , 38. D. Socha , 47. D. Palej , 66. J. Ptáček , 83. J. Baculák - 15. D. Kuba , 58. T. Mudrák , 68. M. Kuba , 71. J. Tögel , 76. T. Hlaváček . ČK: 40. D. Kuba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŽUROVEC David - ŠAMÁREK Jan, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.