1:1
(1:0)
64. O. Pyclík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový král Nový Jičín opět za bod


Branky


27. T. Hlaváček - 64. O. Pyclík (p.)
0

Až na několik málo minut měli hosté na hřišti nováčka velkou převahu, ale stejně jako ve všech dosavadních podzimních zápasech jim žalostná produktivita nedovolila získat víc než  jen jeden bod, přestože k utkání nastoupili s odhodláním získat body všechny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali od úvodních minut útočně a až v podstatě do konce první půlhodinky, si vytvořili několik dobrých šancí kopali několik rohových i přímých kopů, ale bez gólového efektu.

To domácí, kteří se skoro k ničemu nedostali, využili chyby Staňka v rozehrávce na půli hřiště a nepozornosti brankáře Ognyanova a tak Hlaváčkova slabá „střela“ ze dvaceti metrů po zemi k tyči skončila v síti. 1:0.

Poté se „nabuzení“ domácí dostali v několika minutách do blízkosti pokutového území hostí, ale nic z toho nebylo, stejně jako ani hosté do přestávky pokračující tlak nezúročili, když určité šance k tomu měli.



Hosté si hned od zahájení druhé půle opět vytvořili herní převahu, kterou ještě více „oživil“ střídající Juříček a přes skoro „neškodné“ domácí se neustále tlačili před jejich branku, což jim přineslo i vyrovnání.

Po dvaceti minutách se dostal míč do pokutového území domácích, kde jej v pádu srazil rukou kapitán Kuba a z nařízené penalty se Pyclík nemýlil - 1:1.

Autor vyrovnávacího gólu se o několik málo minut poté dostal po akci kapitána Švece  do velké šance, ale domácí gólman byl proti druhé trefě do jeho sítě.

Další velkou příležitost dostat svůj tým do vedení měl poté po akci Pyclíka Staněk, jeho dobře mířenou střelu však brankář Vytřisal vytěsnil s námahou nad břevno, hosté nic nevytěžili ani z několika po sobě jdoucích přímých či rohových kopů Farkase, domácím stačilo jen bránit a v podstatě se nedostali ani za půlící čáru natož aby nějakým způsobem vůbec ohrozili brankáře Ognyanova.

S blížícím se závěrem, když hosté stále ve snaze strhnou vítězství na svou stranu poněkud otevřeli obranu, se probíjel rychlonohý autor  domácího gólu Hlaváček, jehož zastavil za cenu žluté karty Staněk.

Poté skončila hlavička  střídajícího Reichla v rukou Ognyanova, další rychlý výpad Hlaváčka skončil rohovým kopem, který obrana hostí stejně jako následný odvrátila.

V samotném závěru utkání se dostal po rychlém útoku do velké šance Staněk, který však z dobré pozice překopl branku, hned poté skončila střela stopera Nipperta po rozehraném přímém kopu jen na tyči domácí branky, což byla největší šance hostí dát vítězný gól.

 

Když se tak nestalo, museli se hosté, stejně jako s největší pravděpodobností  i domácí, spokojit se ziskem jen jednoho bodu.



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Pavel Hajný, hlavní trenér: Jsem zklamán. Jednoznačně jsme tady měli na vítězství, od začátku jsme kontrolovali hru, ale bohužel moc nějakých šancí jsme neměli kromě takové pološance Pyclíka, když šel ze stran, ale nic jiného jsme si nevytvořili naopak jsme inkasovali po dvou neuvěřitelných chybách jednak Staňka, který přihrál soupeři na nohu a poté druhá obrovská chyba gólmana, kdy jsme po takové nestřele prohrávali jedna nula, což se na nás bohužel projevilo až moc a patnáct minut jsme se z toho dostávali. Až ke konci poločasu jsme měli trošku hru ve své moci, ale bez šancí. Ve druhém poločase jsme v podstatě momenty, kdy jsem soupeře přehrávali a pomohla nám penalta za hraní rukou, potom jsme si vytvořili mnohem větší tlak, měli jsme tam i nějaké příležitosti Pyclíka, Staňka, ke konci Nipperta, takže možnosti tam byly. V samotném závěru zápasu jsme sice tlačili,ale zbytečně jsme otevírali obranu a neměli jsme to zajištěné a kdyby se soupeř zachoval v některých situacích lépe, tak nás mohl potrestat. Ale celkově musím říct, že jsem velmi zklamaný, protože tady jsme měli vyhrát



Sestavy


FK Šternberk
M. Vytřísal [-] - M. Kuba [-] , J. Smrček [-] , P. Novosad [-] , R. Kopecký [-] - D. Kuba [-] , J. Tögel [-] , P. Zifčák [-] , J. Toman [-] - J. Jurečka [-] (82. D. Reichl [-] ) , T. Hlaváček [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , F. Nippert [-] , D. Javorek [-] - M. Staněk [-] , J. Hruška [-] (46. J. Juříček [-] ) , J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] (84. T. Pokorný [-] ) , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 21. M. Kuba , 52. J. Jurečka , 56. T. Hlaváček , 87. J. Toman - 49. J. Opatřil , 51. F. Nippert , 81. M. Staněk , 90. O. Malina .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Křepský Michal - ŠAMAJ Vratislav, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.