1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Schlehr zajistil tři body


Branky


0

Se snahou konečně bodovat i venku odjížděli vsetínští hráči do Kozlovic, které celkem překvapivě okupují horní patra divizní soutěže. Tento záměr byl více než reálný, avšak po zlém rozehrání trestného kopu, podobnému tomu, jako v úvodním kole proti Havířovu, odešli nakonec poraženi nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nápor domácích se nekonal. Naopak to byli hosté, kteří vstoupili do zápasu lépe. Již ve 4. minutě vyslal na kozlovickou branku pozdrav Surovec, jehož střela ale skončila těsně vedle. Hosté pokračovali v nátlakové hře a v 11. minutě po akci zprava a následném centru zacílil technicky Bublák, branku však přestřelil. Domácí byli v této fázi utkání hrou Vsetínských očividně zaskočeni a jejich obrana byla pod stálým tlakem. Hostům se dařil přechod do protiútoku a ve středu pole měli jasně navrch. Domácí zahrozili poprvé až ve 20. minutě, a to po chybě v rozehrávce, kdy se zmocnil míče Přikryl, ale s koncovkou byl na štíru. Od této chvíle již krok se vsetínskými srovnali a ve 26 minutě po přečíslení zleva se výborným zákrokem po střele Schlehra prezentoval debutant ve svatyni Vsetína mladý Dobeš, nahrazující potrestaného Eliáše. Zřejmě klíčovým momentem celého střetnutí byla 29. minuta, kdy postupoval z pravé strany do pokutového území nebojácně vsetínský Bartozel, uvnitř velkého čtverce byl zcela evidentně sražen, avšak hlavní rozhodčí Bernatík tento nedovolený zákrok velkoryse přehlédl. Poté přišli na řadu domácí, kteří během dvou minut zahrávali tři rohové kopy, ale obrana Valachů je bez problémů odvrátila. Ve 37. minutě musel z důvodu obnovení zranění odstoupit ze hry hostující Ondráš, za kterého naskočil do boje Matůš. Chvíli na to stála při vsetínských štěstěna, kdy po nepřehledné situaci v šestnáctce zakončil akci ránou do tyče Přikryl. Ke konci první půle měli ještě příležitost ke skórování Kozlovičtí, jenže dvěma skvělými zákroky jim tuto možnost pozorný Dobeš překazil.

I do začátku druhé poloviny vstoupili aktivněji hosté. Ve 49. minutě po úniku Stuchlíka a následné střele Jaroše gólman domácích Konečný vyrazil míč na hranici pokutového území, kde si naběhl Bublák, ale ten Konečného neprostřelil. V 52. minutě postupoval středem Stuchlík a svou samostatnou akci zakončil ránou po zemi končící pár centimetrů vedle pravé tyče. V této fázi se hra přelévala z jedné strany na druhou a o dramatičnost zápasu nebyla nouze. Oba týmy se snažily strhnout vedení na svou stranu, ale obrany pracovaly spolehlivě, takže brankáři nemuseli prakticky vůbec zasahovat. Rozuzlení celého souboje přinesla 73. minuta hry, kdy hosté měli kousek za velkým čtvercem výhodu zahrávání trestného kopu. Ten však rozehráli tak nešťastně, že z možné výhody se stala rázem nevýhoda. Do rozhozené vsetínské obrany postupovali čtyři domácí hráči na dva vsetínské a po jejím vyšachování se dostal k míči Galetka, který obloučkem překonal vyběhnuvšího brankáře Dobeše. Do konce utkání zbývalo ještě šestnáct minut, což mohlo přivodit ze vsetínské strany možný zvrat.Jenže úsilí hráčů silně přibrzdila 79. minuta hry, kdy byl po zbytečném faulu a druhé žluté kartě vyloučen Stuchlík. Domácí již po této nastalé situaci kontrolovali vývoj střetnutí a taktickou hrou nepouštěli vsetínské do žádné vážnější příležitosti. A tak po závěrečném hvizdu zavládlo jak mezi hostujícími hráči, tak i fanoušky z konečného výsledku velké zklamání, neboť tentokrát měli Vsetínští nakročeno nejen k zisku jednoho bodu, ale možná i k vítězství.

Zdroj: FC Vsetín



Ohlasy k zápasu



FC Vsetín
Miroslav Mičega, trenér: Kluci se nemají dnes za co stydět. V prvním poločase jsme měli více ze hry, i když i soupeř tam měl své možnosti. Bohužel jsme nabídnuté příležitosti nevyužili. Chválím svůj tým, protože dnes byli proti nám i rozhodčí. V utkání padlo jedenáct žlutých karet, my jsme jich dostali šest a vykartovali nám Stuchlíka. Navíc jsme měli zahrávat dva pokutové kopy, ale nechci se na to vymlouvat. Náš výkon měl kvalitní měřítka.



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - M. Král [-] , J. Tomčík [-] , P. Krejčíř [-] - M. Schlehr [-] , L. Kaďorek [-] (70. D. Pavelka [-] ) , M. Dostál [-] - Š. Přikryl [-] (61. A. Galetka [-] ) , P. Nekuda [-] (90. O. Kyselák [-] ) - J. Šolin [-] , T. Heger [-]

FC Vsetín
J. Dobeš [-] - M. Ondráš [-] (37. L. Matůš [-] ) , J. Maček [-] , D. Dulík [-] , M. Mydlář [-] - M. Jaroš [-] (77. P. Amrich [-] ) , T. Kresánek [-] , V. Surovec [-] , R. Bublák [-] - O. Bartozel [-] , J. Stuchlík [-]

ŽK: 35. M. Schlehr , 41. L. Kaďorek , 46. J. Šolin , 64. M. Dostál , 79. M. Král - 50. D. Dulík , 52. J. Stuchlík , 63. R. Bublák , 63. M. Jaroš , 74. J. Maček , 80. M. Mydlář . ČK: 81. J. Stuchlík .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - KNEISL Leoš, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.