0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bospor uhrál s lídrem bod


Branky


0

Nebezpečné Kozlovice v Bohumíně předvedly, proč jsou jedním z aspirantů na postup do MSFL. V zajímavém zápase za stálého deště měli hosté víc šancí, ovšem víc než tři stovky fanoušků se nakonec gólu nedočkaly. Bospor počtvrté v soutěži remizoval a zatím stále čeká na vítězství, tentokrát je ale bod nutné považovat za zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující záložník Kaďorek prověřil přízemní střelou Jakuba Švrčinu už v 5. minutě, ovšem o chvíli později málem hosté jásali. Po centru zleva sám na pětníku zakončoval Šolín a radost mu zmařil až tygřím skokem bohumínský gólman.

V 9. minutě se dral do šance po hezkém zpracování Jakub Ptáček, ale nepropálil hostujícího stopera Krále. Hosté měli dál více ze hry. Střele Šolína naštěstí scházela razance a ve 27. minutě domácí obrana marně reklamovala ofsajd, za zády stoperů se ocitl sám střelec Nekuda, ovšem pálil vedle. O chvíli později další Nekudovu hlavičku lapil Švrčina.

 

Pak už Bospor zvedl hlavu a opravdu se hrál pohledný fotbal. Několikrát nebezpečně zleva centroval Jan Nowinski, dobíhajícím spoluhráčům scházely občas decimetry. Ve 40. minutě František Hanus zachytil rozehrávku brankáře Konečného a chtěl ho přelobovat, ovšem přehodil i bránu a možná se jevila jako vhodnější spolupráce s Ptáčkem. Škoda…

Po přestávkové pauze se dlouho bojovalo o střed hřiště a šance trochu scházely, ovšem diváci nemuseli litovat, že v dešti vyrazili na fotbal. Bylo se nač dívat. V 66. minutě už naopak jásali domácí, když balón dostal do sítě po Nowinského centru Jakub Sittek, bohužel asistent sudího mával jeho předcházející kontakt míče s jeho rukou.

Hosté odpověděli střelou Šolína vedle po předcházejícím trestném kopu. Domácím zatrnulo čtyři minuty před koncem, kdy hlavou těsně minul Kaďorek, zápas pak zakončila Hanusova táhlá rána, která proletěla půl metru nad břevnem. Body se tak dělily.

stoperů se ocitl sám střelec Nekuda, ovšem pálil vedle. O chvíli později další Nekudovu hlavičku lapil Švrčina.

 

 

Pak už Bospor zvedl hlavu a opravdu se hrál pohledný fotbal. Několikrát nebezpečně zleva centroval Jan Nowinski, dobíhajícím spoluhráčům scházely občas decimetry. Ve 40. minutě František Hanus zachytil rozehrávku brankáře Konečného a chtěl ho přelobovat, ovšem přehodil i bránu a možná se jevila jako vhodnější spolupráce s Ptáčkem. Škoda.

Zdroj: FKBB



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, trenér: Tentokrát nemůžu mužstvu nic vyčíst, nasazení i chuť do hry byly úplně na jiné úrovni než minule v Novém Jičíně. Soupeř byl vyzrálý, zkušený, celkově to byla vyrovnaná bitva. Zatím nedáváme góly, občas chybí i troška štěstíčka, ale to přijde, pokud budeme hrát takhle.




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Baculák [-] , D. Socha [-] , L. Poštulka [-] , R. Košťál [-] - J. Nowinski [-] , F. Hanus [-] , J. Sittek [-] , D. Palej [-] , R. Vaclík [-] (89. J. Kubinski [-] ) - J. Ptáček [-] (82. D. Jatagandzidis [-] )

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - M. Král [-] , J. Tomčík [-] , D. Střelec [-] , P. Krejčíř [-] (89. T. Heger [-] ) - M. Schlehr [-] , L. Kaďorek [-] , M. Dostál [-] , D. Pavelka [-] (65. Š. Přikryl [-] ) - P. Nekuda [-] (80. P. Sikora [-] ) - J. Šolin [-]

ŽK: 45. L. Poštulka , 69. D. Socha - 25. D. Pavelka .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - MIKESKA Karel, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.