5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kozlovicích se děly věci


Branky


13. L. Kaďorek (p.) , 26. L. Kaďorek (p.) , 30. P. Nekuda , 32. A. Galetka , 79. P. Nekuda
0

Frýdlant se minulý ročník zachránil na poslední chvíli a letošní ročník pro něj opravdu začal katastrofálně. Porážka 5:0, vyloučení exligového a bývalého reprezentačního brankáře Marka Čecha již na počátku utkání. Protože v neděli neměl Frýdlant k dispozici dalšího brankáře, odchytal statečně téměř 80 minut obránce Šimon Křiva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokutový kop rozpálil Čecha do červena

Už devátá minuta rozhodla o průběhu celého utkání. Rozhodčí Dorušák viděl přistrčení hostujícího záložníka Chlebka na Nekudu a odpískal pokutový kop. To hostující brankář Čech neunesl a slovně si na adresu rozhodčího ulevil tak, že okamžitě viděl červený kartónek.

 

Pokutový kop s přehledem proměnil Lukáš Kaďorek. 1:0.

 

 

A by toho nebylo málo, v 26. minutě si to Kaďorek zopakoval znovu, to když Škorik fauloval v pokutovém území a opět byl postiženým hráčem domácí Nekuda. 2:0.

 

V 30 minutě dostal výborný balón sám Nekuda a všem ukázal jak se mají příležitosti proměňovat. 3:0.

 

 

Když v 32. minutě všem utekl Galetka a dal již na 4:0, bylo po zápase. 

Skvělý Nekuda představení ukončil

Druhý poločas už byl jen formální záležitostí. Domácí naprosto spokojeni s výsledkem 4:0 a hosté zdecimováni a v deseti už neměli šanci cokoliv s výsledkem utkání udělat.

Poslední bonbónek jim na cestu v 79. minutě přibalil kdo jiný než skvělý Nekuda. 5:0.

Utkání si hosté zničili sami a mají o čem přemýšlet, ale je to první utkání a tým, který svým diváckým zázemím se spoustou fantastických fanoušků, půjde výsledkově nahoru.

 

Oficiální zápis rozhodčího k inkriminovaným momentům zde:

 

Zpráva rozhodčího

Zranění:Hráč č.13 Střelec David se na konci 1. poločasu zranil. Byl zraněn palev na levé noze , ke zranění došlo v souboji o míč. Hráč utkání nedohrál a byl vystřídán ve 46.´.Nastavení a výměna hráče za pozici brankáře:V 1. poločase byla nastavena doba hry o 4´, jelikož se čekalo na výměnu dresu po vyloučení brankáře hostů. Hráč č.7 z pole si převlékl dres a v novém brankářském dresu s č.21 dochytal zbytek utkání, jelikož náhradní brankářský dres s č.7 nebyl k dispozici.Vyjádření k ČK:9´-ČK- hráč č.20 Čech Marek- použití pohoršujících a urážlivých výroků na adresu rozhodčího slovy: " Ty čuráku vyjebaný." hráč po udělení OT opustil HP a následně se opět na HP vrátil a na adresu rozhdčího znovu použil vulgárních výrazů:" Ty zmrde, ty už si nezapískáš." Následně opustil prostor HP. Brankář nejprve udeřil míčem o zem, za tento přestupek jsem mu chtěl udělit ŽK, ale než jsem ji udělil, tak použil urážlivých výroků viz. popis přestupku a za ty mu byla udělena ČK. Tyto urážlivé a pohoršující reakce byly vyvolány po nařízení 1.PK viz. popis 1.PK.Vyjádření k PK:1.PK- 9.´- byl nařízen PK pro družstvo domácích za nedbalé strčení loktem hráče H14 do zad hráče D9 v PÚ bez nutnosti udělení OT. Tento přestupek se odehrál cca 4m uvnitř PÚ blíže k AR1. PK byl proměněn hráčem D8 a stav utkání se změnil na 1:0.2.PK- 25.´- byl nařízen PK pro družstvo domácích za nedbalé kopnutí hráče H12 do hráče D9 v PÚ bez nutnosti udělení OT. Tento přestupek se odehrál cca 2m uvnitř PÚ blíže k AR1. PK byl proměněn hráčem D8 a stav utkání se změnil na 2:0.

 

 



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - M. Dostál [-] , T. Mazouch [-] , D. Střelec [-] (46. P. Sikora [-] ) , A. Galetka [-] (71. Š. Přikryl [-] ) , P. Nekuda [-] , L. Kaďorek [-] , J. Šolin [-] , O. Kyselák [-] (64. D. Pavelka [-] ) , M. Král [-] , P. Krejčíř [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
M. Čech [-] - J. Hrdlička [-] , Š. Křiva [-] , M. Střižík [-] - M. Chlebek [-] (76. D. Vojvodík [-] ) , O. Dvořák [-] , J. Svatonský [-] (12. D. Hutník [-] ) - O. Škorik [-] , J. Mandičak [-] (33. D. Fromelius [-] ) , A. Kratochvíl [-] , D. Kučera [-]

ŽK: 45. P. Krejčíř , 89. J. Šolin - 27. J. Mandičak , 37. M. Střižík , 39. J. Hrdlička , 83. D. Kučera . ČK: 9. M. Čech .
Počet diváků: 246. Rozhodčí: Dorušák Petr - PODHAJSKÝ Matěj, PŘIKRYL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.