1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň si rozdělila body s Hlučínem


Branky


13

Oba týmy vstřelily po gólu a utkání skončilo 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali utkání hosté, kteří se dostali do vedení z ničeho nic. Na polovině hřiště měl balón Dlouhý a rozhodl se pro dlouhý nákop na pravou stranu. Vypadalo to, že brankář domácích Leznar si pro míč v klidu dojde, jenže situaci podcenil a prudký pas podběhl. V náběhu byl Patrik Ságner, který míč doběhl a z úhlu jej poslal do odkryté brány a Hlučín vedl poměrně rychle 1:0. O dvě minuty později mohlo být srovnáno, když Filla nejprve hlavičkoval do pravé tyče a následně dorážel opět hlaou, ale trefil pouze obránce. Ve čtrnácté minutě ale už bylo srovnáno. Po krásné akci na jeden dotek po trase Elekana, Machálek a Václav Minařík, se poslední jmenovný hezky uvolnil a z hranice vápna zamířil šajtlí pod břevno hlučínské branky, 1:1.

V 56. minutě přihrával Ságner na malé vápno Krejčímu, který ale pouze přestřelil. Přesně po hodině hry vyběhl znovu špatně domácí brankář Leznar a znovu do odkryté brány zakončoval Ságner, tentokrát hlavou, ale domácí obránci byli v tomto případě včas zpět na brankové čáře a míč dostali pryč. O tři minuty později měl Hlučín po hezké akci, kdy vyšachoval obranu Líšně další šanci, ale Krejčí z penaltového puntíku znovu přestřeluje. V 81. minutě vystřelil hezky Fall, jeho střela mířila dobře, ale byla na poslední chvíli sražena těsně vedle. V 83. minutě se zaskvěl Leznar proi pokusu Štefka z malého vápna.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Radomír Korytář - trenér Hlučína: Utkání jsme měli vyhrát, vytvořili jsme si několik stoprocentních šancí. Výkon byl dobrý a zodpovědný, jsem s ním spokojený, jen tomu chyběly branky, které jsem nedaly z našich šancí.



Sestavy


SK Líšeň
F. Leznar [-] - P. Demeter [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] (69. R. Čampa [-] ) , . Reteno [-] (45. M. Machálek [-] ) , A. Fila [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] , M. Bednář [-] (65. I. Mykhailovskyy [-] ) , J. Hlavica [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , D. Bialek [-] - K. Hudeczek [-] , J. Málek [-] (82. K. Jančík [-] ) - M. Krejčí [-] (65. A. Fojtík [-] ) - P. Ságner [-] , J. Massaniec [-] , R. Štefek [-] , P. Žižka [-] , T. Dostál [-]

ŽK: 19. L. Fall - 80. R. Štefek , 84. K. Jančík .
Počet diváků: 335. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - ŠIMONÍK David, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Budu věřit domácí Líšni, která prožívá dobrou sezonu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích