2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov porazil favorizovanou Líšeň


Branky


14

Jiskra si vyšlápla na třetí celek tabulky MSFL, který porazila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rýmařov v tomto utkání hrál o svoji třetiligovou příslušnost. Ještě není definitivně zachráněn a na hráčích a jejich výkonu to bylo znát. První poločas totiž nenabídl mnoho pohledných a zajímavých fotbalových akcí. Ani hosté z Líšně, kteří jsou na třetí příčce a na jaře se jim daří a psychicky by měli být v klidu nepředváděli nějaký závratný výkon. Jedinou velkou šanci měl líšeňský Tomáš Machálek, který rozezněl horní konstrukci domácí branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase se dostal až v 59. minutě do své druhé velké šance zápasu hostující Tomáš Machálek, který se dostal ve váppně k míči a následně vypálil na zadní tyč, ale domácí brankář Baroš pohotově zasáhl a udržel bezbrankový stav. Do osmdesáté minuty však šlo nadále o ne moc pohledný zápas. Vše se zlomilo v 83. minutě. To se diváci dočkali branky. Z levé strany přiletěl centr do vápna ze standardní situace a trefil přesně hlavu Pavla Ondrušky, který jej poslal do sítě a domácí Rýmařov tím pádem i do důležitého vedení. Tři minuty před koncem předvedl fotbalovou nádheru domácí kanonýr Lukáš Woitek, který vypálil z poloviny hřiště, když si všiml, že brankář Kotnour je daleko z brány a míč se zastavil až v síti. V devadesáté minutě trefili hosté ještě břevno rýmařovské branky, ale skóre se už neměnil a Rýmařov si v boji o záchranu připsal důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Věděli jsme, že to bude těžké utkání, což se projevilo, protože Líšeň byla více na míči. ale dopláceli na to, že hodně situací přehrávali. Woitek dal nádherný gól a jsou to pro nás důležité tři body.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - L. Woitek [-] , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-] (82. Z. Horák [-] ) , R. György [-] (90. T. Němec [-] ) , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-]

SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , . Reteno [-] , A. Fila [-] (64. F. Smrčka [-] ) , T. Machálek [-] , M. Machálek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] , M. Bednář [-] , J. Hlavica [-]

ŽK: 45. R. György , 52. P. Ondruška - 80. M. Bednář , 81. D. Krška .
Hráči zápasu: L. Woitek .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Křepský Michal - SILNÝ Zdeněk, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů