Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2018 18:00

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod si uhrál tři body v závěru


Branky


13

Domácí brod prohrával, ale nakonec utkání třemi brankami otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nezačalo pro domácí celek moc dobře, protože hned po sedmi minutách hry inkasoval. Daniel Přerovský si naváděl míč z pravé strany na střed a v souboji jeden na jednoho přešel přes bránícího hráče a z hranice pokutového území levačkou vystřelil na vzdálenější tyč, jeho střela byla ještě možná mírně tečovaná, ale mířila přesně do šibenice uherskobrodské branky a skákající domácí brankář Nemrava na ni nedosáhl. Ještě do poločasu dokázali ale domácí vyrovnat. Akce začala u Šálka a přišel centr z voleje z pravé strany a na míč si na přední tyči naskočil Jakub Žůrek a hlavičkou o zem na zadní tyč překonal hostujícího brankáře a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Ve druhém poločase čekali diváci na gól dlouho. Dočkali se až v 77. minutě, ale k jejich radosti vstřelili branku domácí. Uherský Brod dostal výhodu standardní situace z pětadvaceti metrů. Byla to dobrá parketa pro leváka a toho také využil Marek Mančík, který krásnou střelou levačkou přes zeď překonal brankáře Kollára a Uherský Brod poprvé v utkání vedl. V 82. minutě fauloval Jeřábek a domácí měli výhodu standardní situace. Tentokrát ji ale nevyužili, nicméně zůstali na míči a v tlaku, ze kterého nakonec branku dali, konkrétně se o ni postaral Michal Vrága a dodal tím klid na kopačky Uherského Brodu.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Bylo to těžké utkání a vítězství se nerodilo lehce. Důležité bylo, že kluci nechali na hřišti všechno a předvedli dobrý výkon, kterým ukázali, jak se bojuje o záchranu v soutěži.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - J. Žůrek [-] (72. L. Nevařil [-] ) , M. David [-] , R. Holík [-] - D. Sklenář [-] , V. Dolina [-] (83. J. Michalec [-] ) , M. Mančík [-] (85. L. Jaroněk [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] - M. Vrága [-] , F. Hruboš [-] -

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - V. Novotný [-] , M. Tijani [-] , C. Toure [-] - L. Lahodný [-] , M. Jeřábek [-] , M. Matocha [-] , F. Schneider [-] , D. Přerovský [-] - T. Fialka [-] (46. D. Němeček [-] ) , D. Pospíšil [-] (58. T. Praks [-] )

ŽK: 32. M. Mančík - 48. M. Matocha , 81. M. Jeřábek .
Hráči zápasu: J. Žůrek .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Drozdy Luboš - KNEISL Zdeněk, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů