A. Krč 32.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2018 18:00

26.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov podlehl Vyškovu


Branky


12

Série pěti zápasů bez porážky Uničovu skončila po prohře 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První větší šance se dočkali diváci až po půl hodině hry. Ve 31. minutě šel Bača sám na brankáře, ale tísněn obráncem trefil pouze Machalického. O minutu později zahrávali domácí rohový kop a prodloužený míč se dostal až na zadní tyč, kde byl osamocený Aleš Krč, který si míč nachystal a z voleje netypicky pravačkou jej poslal do sítě. Ve 36. minutě zaváhal při rozehrávce domácí stoper Vejvoda a poslal do úniku Pospíšila, který se snažil přelobovat vyběhnuvšího Uvízla, ale přestřelil i bránu. O dvě minuty později unikl na druhé straně Hladík, ale z úhlu vystřelil jen vedle pravé tyče.

Deset minut po změně stran vystřelil dobře hostující Přerovský, ale trefil pouze tyčku Uvízlovi branky. O čtyři minuty později, v 59. minutě zachránila domácího brankáře znovu tyč, tentokrát po střele Matochy. V šedesáté minutě rozehrál Vyškov roh na krátko a následný centr šel na zadní tyč na osamoceného Daniela Přerovského, který si míč zpracoval a prostřelil hradbu bránících hráčů a vyrovnal. V 65. minutě vystřelil Schneider z přímého kopu těsně vedle. V 79. minutě prodloužil jeden z uničovských hráčů míč z rohového kopu tak nešťastně, že našel na zadní tyči Toureho, který otočil vývoj utkání na 2:1 pro Vyškov. Ještě čtyři minuty před koncem šli hosté do brejku tři na dva, ale Matocha pouze přestřelil.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Měli jsme tam šance, kdy jsme ten zápas mohli rozhodnout. Ve druhém poločase jsme vypadli z role. Chyběla nám kvalita nahoře, kterou jsme měli v prvním poločase a těžko jsme se dostávali do šancí. Hosté tomu šli víc naproti. Dostali jsme góly ze standardek. Oba góly byly chyby při bránění.

MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Je to velká úleva, hlavně pro kluky. Když vidíte, že se vám na tom hřišti něco daří, ale nemůžete dát gól tak je to špatně.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] (84. P. Rajnoha [-] ) , M. Krayzel [-] - D. Bača [-] (61. R. Vasiljev [-] ) , D. Dostál [-] , T. Binar [-] (61. F. Markovič [-] ) , T. Komenda [-] , J. Hladík [-] - A. Krč [-]

MFK Vyškov
M. Machalický [-] - M. Tijani [-] , C. Toure [-] , M. Kuncl [-] - F. Studený [-] (46. D. Němeček [-] ) , M. Jeřábek [-] , D. Přerovský [-] , F. Schneider [-] , M. Matocha [-] , L. Lahodný [-] - D. Pospíšil [-]

ŽK: 72. L. Koutek - 28. F. Schneider .
Hráči zápasu: D. Přerovský .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Drozdy Luboš - KNEISL Zdeněk, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Furik
Tip experta: výhra domácích

Uničov bude chtít na doma vyhrát, jelikož výhra Vyškova by znamenala, že je Vyškov v tabulce přeskočí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích