D. Kraut 24. (p.)
D. Kraut 41.
C. De 60.
M. Foltyn 78.
4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2018 18:00

26.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín dal Valmezu čtverku


Branky


24. D. Kraut (p.) , 41. D. Kraut , 60. C. De , 78. M. Foltyn
12

Valašské Meziříčí nestačilo na Hlučín a na jeho hřiště prohrálo 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtrnácté minutě se dostal do velké šance hostující Vychodil, který šel sám na brankáře Kodeše, který mu ale zmenšil střelecký úhel a podržel svůj celek. Ve 24. minutě byl ve vápně faulován De Carvalho a nařízenou penaltu proměnil domácí střelec Dominik Kraut, který poslal brankáře Michuta na druhou stranu. O minutu později podržel domácí celek znovu Kodeš, který vyrazil míč na roh. Ve 29. minutě dostal Mac míč do vápna, vstřelil gól, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ve 31. minutě vytáhl další skvělý zákrok Kodeš, tentokrát proti Výmolovi, který zakončoval z malého vápna. Čtyři minuty před poločasovou přestávkou dostal kolmici do vápna Kraut a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0.

V 54. minutě minul hlavičkou Bialek branku jen o pár centimetrů. Přesně po hodině hry došlo k nedorozumění v obraně Valašského Meziříčí mezi brankářem a jedním z obránců, čehož využil De Carvalho, který vystihl malou domů a následně udělal kličku Michutovi a poslal míč do odkryté brány. V 78. minutě potáhl De Carvalho míč po levé straně a nahrl jej na vápnou volnému Martinovi Foltýnovi, který si míč prvním dotekem nachystal a placírkou jej poslal hezky k tyči a zvýšil na konečných 4:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Michal Hubník - trenér Valašského Meziříčí: Chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany a čekat na brejky, což se nám v prvním poločase celkem dařilo. Nedali jsme ale dvě stoprocentní šance, které měl Vychodil. Hlučín nás přehrával.



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - D. Bialek [-] , V. Heinik [-] - C. De [-] , J. Málek [-] , K. Hudeczek [-] , M. Foltyn [-] , P. Ságner [-] (67. T. Dostál [-] ) - D. Kraut [-] (67. K. Jančík [-] ) - J. Mac [-] , P. Žižka [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] , P. Furmánek [-] , M. Václavek [-] (46. P. Gajdušek [-] ) , L. Chapodze [-] , O. Bartozel [-] , P. Klimpar [-] (78. M. Gajdoš [-] ) , F. Drozd [-] , M. Výmola [-] (60. T. Gomola [-] ) , L. Vychodil [-] , Š. Vrána [-]

ŽK: 65. L. Vychodil .
Hráči zápasu: D. Kraut .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Mikeska Karel - CIESLAR Ondřej, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Furik
Tip experta: výhra domácích

Valmez nemá zrovna moc formu a Hlučín je doma silný, tudíž výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích