3:2
(0:0)
55. D. Zhykol
63. K. Kroupa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

30.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov překvapivě prohrál v Otrokovicích


Branky


47. R. Jurča , 79. A. Jasenský , 85. Š. Chwaszcz - 55. D. Zhykol , 63. K. Kroupa (p.)
10

Jednou to přijít muselo. Škoda, že porážka přišla na řadu při významném výročí a v utkání, které poznamenala celá řada chyb. Po první z nich přišlo vedení Viktorky, které ještě dokázali otočit brankami Žykol a Kroupa z penalty. Další zaváhání však znamenalo vyrovnání a vítěznou branku vstřelil v závěru Chwaszcz, který v druhé lize oblékal chvíli dres Prostějova. Poslední kaňkou bylo vyloučení Žykola za druhou žlutou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty patřily domácím, ale byli jsme to my, kteří zahrozili v ofenzivní činnosti. Koudelka našel dobře rozjetého Kroupu, jenže na něj si počíhal brankář Semanko, poté si Koudelka poradil sám, jenže střelu po jeho individuální akci opět vyřešil Semanko. Podobně se vedlo i Hapalovi, který se objevil za domácí obranou. Fládr z přímého kopu přestřelil.

Po půlhodině hry našel Hapal Kroupu, jenže Semanko opět míč vytěsnil na roh. Střelecky se nevedlo ani Pančochářovi, ani dvakrát Koudelkovi, na druhé straně Jícha zneškodnil přímý kop Jasenského.

Věci se děly po obrátce. Po dvou minutách Jícha rozehrál na Fládra, který mu v tísni míč vrátil tak nešťastně, že měl Jurča snadnou práci poslat podél gólmana míč do branky. Odpověď favorita přišla brzy. Hirsch vyslal vlevo dopředu Koudelku, ten našel v druhé vlně nabíhajícího Žykola, který zakončil na bližší tyč.

Po hodině hry hledal Hapal centrem před brankou Kroupu, ten byl faulován a z nařízené penalty poslal svůj tým do vedení. Čtvrt hodiny před koncem měl šanci rozhodnout Sus, jenže střela nedošla místa určení. A tak zaúřadoval Jasenský, který trefil z přímého kopu parádně pod břevno, ovšem z úctyhodné vzdálenosti.

Šest minut před koncem mohl strhnout vítězství na naši stranu Pančochář, Semanko ale střelu opět vyrazil na roh. Necelých pět minut před koncem přišlo rozhodnutí. Jasenský zleva rozehrál nepřímý kop, na nějž si vyskočil Chwaszcz a rozesmutněl své bývalé spoluhráče.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér Otrokovic: Vítězství nad prvním Prostějovem znamená pro nás absolutní spokojenost. Na soupeře jsme se připravili, v úvodu utkání jsme zaskočili Prostějov aktivitou i rozestavením, myslím, že s tím měli velké problémy. Zhruba od pětadvacáté minuty se projevila herní kvalita soupeře, v těchto fázích zápasu nás podržel brankář. V druhém poločase se Prostějov dostal do zápasu spornou penaltou, ale my skóre díky standardním situacím a přístupu hráčů otočili. S Prostějovem se musí hrát jedině tak, že hráči mají nadstandardní přístup, dnes to tam bylo.

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: Říkali jsme, ža zápas bude bolet, což se také ukázalo. Prohrávali jsme ovšem osobní souboje. Když jsme otočili výsledek z 0:1 na 2:1, tak zkušené mužstvo, které máme, by zápas už mělo v klidu dohrát. Pokud si necháme dát takový druhý gól, je to těžké. Domácí pak bojovali, třetí gól dali ze standardní situace, kterou jsme měli vyřešit. Jsem zklamaný a nespokojený z toho, jak jsme zápas odehráli. S dvěma hrubými chybami se těžko zápas dovede do vítězného konce. Tohle si prostě takové mužstvo, jako my, nemůžeme dovolit.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - Z. Behan [-] , J. Kiška [-] (84. M. Vašulka [-] ) , M. Malý [-] , D. Nzembi [-] , D. Bojda [-] , A. Bahounek [-] (56. T. Zábojník [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , T. Mlýnek [-] (46. R. Jurča [-] )

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - O. Pernatskyi [-] , A. Schuster [-] - Z. Fládr [-] (51. M. Sus [-] ) , L. Machýnek [-] , D. Zhykol [-] , J. Pančochář [-] , M. Sečkář [-] (46. M. Hirsch [-] ) , J. Koudelka [-] , L. Hapal [-] (76. T. Langer [-] ) - K. Kroupa [-]

ŽK: 25. A. Bahounek , 89. R. Jurča - 28. Z. Fládr , 79. D. Zhykol . ČK: 89. D. Zhykol .
Hráči zápasu: A. Jasenský .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Prostějov jede, za to Otrokovicím se nějak extra nedaří. Za mě jasná dvojka.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích